ΗΠΑ: 22χρονη έριξε τον άντρα της από γκρεμό... 8 μέρες μετά τον γάμο!

Μια 22χρονη αμερικανίδα ομολόγησε ότι έσπρωξε τον σύζυγό της από ένα γκρεμό, μόλις 8 ημέρες μετά το γάμο τους, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δικαστικό έγγραφο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

ΗΠΑ: 22χρονη έριξε τον άντρα της από γκρεμό... 8 μέρες μετά τον γάμο!


Η Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ έσπρωξε τον 25χρονο Κόντι Τζόνσον από έναν απότομο βράχο στο εθνικό πάρκο Γκλάσιερ Μοντάνα, στις 7 Ιουλίου, αναφέρεται στο έγγραφο. Οι νεόνυμφοι είχαν πάει για περίπατο στο πάρκο, όταν ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς και οι εντάσεις οξύνθηκαν. Η Γκράχαμ δήλωσε στο FBI ότι ο άντρας της την άρπαξε από το χέρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.
«Η Γκράχαμ δήλωσε ότι θα μπορούσε απλά να είχε φύγει, αλλά εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε με τα δυο της χέρια τον άντρα της, όταν αυτός είχε γυρισμένη την πλάτη του προς αυτή, με αποτέλεσμα να πέσει από τον γκρεμό με το κεφάλι», αναφέρεται στο έγγραφο.
Η σορός του Τζόνσον ανακαλύφθηκε στα μέσα του Ιουλίου. Η γυναίκα προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, αναφέρουν ομοσπονδιακοί ερευνητές, λέγοντας ότι η τελευταία φορά που είδε τον άντρα της ήταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό απομακρυνόταν από το σπίτι τους.
Η Γκράχαμ αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία δευτέρου βαθμού και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ισόβια ποινή φυλάκισης, μετέδωσε το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Ένας φίλος του θύματος δήλωσε ότι υποπτεύθηκε αμέσως την Γκράχαμ όταν ανακοινώθηκε από τις αρχές όταν βρέθηκε το πτώμα του Τζόνσον. «Σχεδόν αμέσως σκέφτηκα ότι η Τζόρνταν είτε ήξερε κάτι, είτε είχε κάνει κάτι ή εμπλεκόταν σε αυτό που συνέβη στον Κόντι», είπε.
Επίσης, φίλοι της Γκράχαμ αποκάλυψαν στις αρχές ότι η γυναίκα είχε μάλλον μετανιώσει για το γάμο της και σκόπευε να το αποκαλύψει σύντομα στο θύμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved