ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτός ο άντρας πέθανε 6 φορές στο μήνα του μέλιτος του!

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και περιμένει μόσχευμα καρδιάς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτός ο άντρας πέθανε 6 φορές στο μήνα του μέλιτος του!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας άνδρας από τη Βρετανία ο οποίος κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες είδε κυριολεκτικά τον Χάρο με τα μάτια του ούτε μία, ούτε δύο αλλά έξι φορές.Όχι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο ταινίας αλλά πραγματικό γεγονός!

Ο Αντριου Μπράιτον προσβλήθηκε από έναν ιό που επιτίθεται στην καρδιά, έπαθε μυοκαρδίτιδα πέθανε έξι φορές και κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή.

Οι γιατροί τον νάρκωσαν και του έκαναν αλλεπάλληλα ηλεκτροσόκ για να επιστρέψει η καρδιά τους σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης όπου τον έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη.
Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του ζήτησε από τη γυναίκα του χαρτί και στυλό και της έγραψε «Πέθανα;» Εκείνη του απάντησε πως είχε ήδη πεθάνει πέντε φορές στις Μαλδίβες από ανακοπές καρδιάς, ενώ έπαθε και μια έκτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη Μπανγκόνγκ.Αφού ανάρρωσε επέστρεψε μαζί με τη σύζυγό του στην πατρίδα του. Νόμιζε ότι η περιπέτειά του είχε τελειώσει και πως ήταν καλά στην υγεία του.

Η μοίρα όμως του έπαιξε ξανά ένα άσχημο παιχνίδι. Μερικές εβδομάδες αργότερα κατέρρευσε μέσα σε ένα σουπερ μάρκετ. Ο Άντριου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας. Μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και περιμένει να του χαμογελάσει η τύχη ώστε να βρει μόσχευμα καρδιάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved