Gisele: Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

Έκανε πάλι το κομπόδεμά της η Gisele.

Gisele: Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

Η βραζιλιάνα καλλονή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο και για το 2013, επιδεικνύοντας το εντυπωσιακό ποσό των 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Miranda Kerr, με μόλις 7 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της για την περίοδο Ιούνιος 2012-Ιούνιος 2013 ενώ τρίτη και καταϊδρωμένη έρχεται η Adriana Lima.

Τα έσοδα της Gisele προέρχονται από τις τα ποσοστά της στην βραζιλιάνικη εταιρεία υποδημάτων Grendene -της οποίας οι μετοχές έχουν διπλασιαστεί από το 2012- από την προσωπική της οικολογική σειρά καλλυντικών Sejaa, από τα συμβόλαια με φίρμες όπως η Pantene, η Oral-B και το Sky HDTVκαθώς και από τις καμπάνιες της για τη Chanel beauty και τη σουηδική αλυσίδα ρούχων H&M. Μάλιστα παρά το εντυπωσιακά μεγάλο ποσό το εισόδημα της Gisele μειώθηκε κατά τρία εκατομμύρια δολάρια από πέρυσι.

Αντίστοιχα η Kerr εκτοξεύθηκε από την έβδομη θέση πέρυσι στη δεύτερη φέτος υπογράφοντας συμβόλαια με την αεροπορική εταιρεία Qantas Airlines, το Αυστραλέζικο πολυκατάστημα David Jones και την αλυσίδα καταστημάτων Mango καθώς και από την οργανική σειρά με δερματολογικά προϊόντα Kora. Βέβαια πετάχτηκε και μέχρι την Ασία για να προωθήσει brands όπως Lipton Ice Tea και το απορρυπαντικό Bold.

Η Lima πάλι, έχει φτιάξει σχεδόν όλη της την περιουσία από τη συνεργασία της με την εταιρεία εσωρούχωνVictoria's Secret, για την οποία δουλεύει από το 2000.

Η 40χρονη Kate Moss, που είναι το μεγαλύτερο μοντέλο που συμμετέχει στη λίστα – έπεσε από τη δεύτερη θέση στην τέταρτη αφού σε αντίθεση με πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε κέρδη 19 εκατομμύρια δολάρια- το περιοδικό πιστεύει ότι το supermodel το 2012 έβγαλε περίπουυ 5.7 εκτομμύρια. Μωρέ λάθος επάγγελμα διάλεξα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved