"Μαμά,μαμά, χτυπάει το κινητό σου!"- Δείτε την αστεία "εισβολή" σε δελτίο ειδήσεων!!! (VIDEO)

Με γλυκιά αφέλεια μία μικρή πρωταγωνίστρια εισβάλει άθελά της στο πλατό όπου η μαμά της εκφωνεί ζωντανά το δελτίο ειδήσεων στο μαροκινό κανάλι Medi 1 Tv.

"Μαμά,μαμά, χτυπάει το κινητό σου!"- Δείτε την αστεία "εισβολή" σε δελτίο ειδήσεων!!! (VIDEO)


Κρατά το κινητό τηλέφωνο της μητέρας της, που μέσα στο μικρό και τρυφερό χεράκι της φαντάζει τεράστιο. Το πιθανότερο μία επίμονη κλήση να αναστάτωσε τη μικρή, η οποία ίσως να περίμενε στωικά στο καμαρίνι τη μαμά της μέχρι να τελειώσει τη δουλειά της. Τι πιο λογικό, λοιπόν, για εκείνη να αρπάξει το τηλέφωνο και τρέχοντας το δώσει, σαν καλό παιδί, στη μαμά της. Μόνο που δεν υπολόγισε τη στιγμή. Έτσι, την ώρα που η μητέρα της εκφωνούσε το δελτίο ειδήσεων, εκείνη εμφανίστηκε πίσω από την πλάτη της και με προτεταμένο το χέρι της έφτασε δίπλα της.
Η παρουσιάστρια, Λίνα Αλουάς, ατάραχη, κοίταξε τη μικρή «εισβολέα» και με ένα γλυκό χαμόγελο συνέχισε την εκφώνηση των ειδήσεων. Η μικρή σαστισμένη, μόλις αντιλήφθηκε τι έκανε έτρεξε πίσω από το πλατό. Τρομαγμένη, μάλιστα, δεν άφησε καν το κινητό τηλέφωνο, παίρνοντας το πάλι μαζί της.
Το βίντεο ταξιδεύει ήδη στο Διαδίκτυο και η περιπέτεια της μικρής, που επηρεασμένη από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας τρέχει ώστε η μαμά της να μην χάσει ούτε μία τηλεφωνική κλήση, έχει καταγράψει δεκάδες θεάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved