Το ζευγάρι που ομορφαίνει τον κόσμο μαζί με την πανέμορφη Alessandra Ambrosio..

Είναι γεγονός ότι η πανέμορφη Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio βρίσκεται στο νησί του ανέμου και έχει ξεσηκώσει άπαντες με την πανέμορφη παρουσία της.

Το ζευγάρι που ομορφαίνει τον κόσμο μαζί με την πανέμορφη Alessandra Ambrosio..

Προχθές βρέθηκε στην συναυλία του πασίγνωστου Amr Diab (που το πιο γνωστό του τραγούδι το ακούμε τόσα χρόνια στους τίτλους τις εκπομπής "Όλα").

Εκεί ήταν μαζί με τους καλεσμένους γνωστού επιχειρηματία και ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Άρης Στεροδήμας με την σύζυγο του στην Ψαρρού της Μυκόνου. Ο εθνικός τραγουδιστής των Αράβων, Amr Diab, έδωσε μια μοναδική συναυλία με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται. Ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης σε μεγάλα κέφια, χόρεψε και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του, παρασύροντας στο κέφι τους εκατοντάδες θαυμαστές του.

Γόνοι πλούσιων οικογενειών απο το Μπαχρεΐν, τη Σαουδική Αραβία, το Λίβανο και το Κουβέιτ κατέκλυσαν το γνωστό εστιατόριο. Το πελατολόγιο του Άρη Στεροδήμα περιλαμβάνει αρκετές γνωστές προσωπικότητες από τη Μέση Ανατολή που του εμπιστεύονται την εξωτερική τους εμφάνιση, πραγματοποιώντας πρωτοποριακές επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, και πάντα συνδυάζουν την ανάρρωση τους με ολιγοήμερη παραμονή στο κοσμοπολίτικο νησί.

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και το πανέμορφο μοντέλο της Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio από τη Βραζιλία, τόπος καταγωγής και της συζύγου του Άρη, την Βια Στεροδήμα. Οι δύο πανέμορφες Βραζιλιάνες συμπατριώτισσες αντάλλαξαν απόψεις για την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Διαβάστε περισσότερα στη στήλη "Majenco's Point of View" της Σαμάνθας Αποστολοπούλου, στο queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved