Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 19' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 10' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 06° 39' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 26' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 24' 46" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 57' 46" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 33' 50" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 45' 06" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 19' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 09' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 41' 26" ΙΧΘΥΕΣ

ΔΕΙΤΕ: Η ελληνικής παραγωγής σοκολάτα με γεύση...

Μια ιδιαίτερη γεύση θα έχει τη χαρά να απολαύσει όποιος επισκεφτεί τη Σαντορίνη, η οποία προέρχεται από το πάντρεμα δυο παραδοσιακών προϊόντων: της μαύρης σοκολάτας και του τοπικού κρασιού Vinsanto.

ΔΕΙΤΕ: Η ελληνικής παραγωγής σοκολάτα με γεύση...

Πρόκειται για τη σοκολάτα Vinsanto που διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα σημεία του νησιού, στο duty free του αεροδρομίου Σαντορίνης και φυσικά στο οινοποιείο Αργυρού που παράγει το εν λόγω κρασί, στην Επισκοπή Γωνιά, κοντά στο Καμάρι.

Όπως αναφέρει το bostanistas, η σοκολάτα Vinsanto είναι χειροποίητη, βιολογική, fair trade παραγωγής και παράγεται με μαύρη σοκολάτα βουνού κατά 50% και 15 % Vinsanto Αργυρός. Ο υπεύθυνος εξηγεί: «Ως ιδανικό συνοδευτικό αναθέσαμε στον Αυστριακό σοκολατοποιό Zotter να δημιουργήσει για μας αυτή τη σοκολάτα, με γέμιση από το δικό μας Vinsanto»

Μπορεί στη Σαντορίνη ακόμα και οι Έλληνες να αισθάνονται τουρίστες, ωστόσο μέσα από μια επίσκεψη στα οινοποιεία μπορεί κανείς εύκολα να ανακαλύψει την Σαντορινιά γνησιότητα και να έχει τη χαρά να δοκιμάσει αυτή την ιδιαίτερη ελληνική γεύση.

2 Φωτογραφίες
SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης