Τι δεν θέλουν να φάνε οι τουρίστες στις ελληνικές ταβέρνες

Η Huffington Post προτρέπει τους τουρίστες να γευτούν το ελληνικό φαγητό αλλά τους δίνει και μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε να έχουν τον νου τους για να μην τους ξεγελάσουν κάποιοι Έλληνες εστιάτορες και ταβερνιάρηδες.

Τι δεν θέλουν να φάνε οι τουρίστες στις ελληνικές ταβέρνες

-Καλύτερα να αποφύγεις τις μικρές τηγανητές νοστιμιές (κεφτεδάκια, μικρά ψάρια, πατάτες κ.ά.), γιατί πολλές φορές είναι προτηγανισμένα και ξαναζεσταίνονται.
-Μη βιαστείς να καταβροχθίσεις τον πρώτο μουσακά που θα βρεις μπροστά σου, επειδή έχει σοβαρές πιθανότητες να μην είναι φρέσκος αλλά κατεψυγμένος και ζεσταμένος.
-Προσοχή στα εστιατόρια που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα πάντα όλα (από πίτσα και χάμπουργκερ έως γεμιστά και καλαμαράκια), επειδή συνήθως σερβίρουν μέτριας ποιότητας φαγητό. Δύσκολο να υπάρχει καλή ποιότητα και φρεσκάδα σε όλη αυτή την ποικιλία.
-Να προσέχεις τον Έλληνα σερβιτόρο (των τουριστικών περιοχών) ο οποίος προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει για να σε παρασύρει να προτιμήσεις το συγκεκριμένο εστιατόριο κραδαίνοντας στο χέρι έναν τεράστιο κατάλογο (μενού). Ενδέχεται το συγκεκριμένο εστιατόριο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην υποσχόμενη ποικιλία και ποιότητα και να ψαρεύει πελάτες με αυτόν τον τρόπο.
-Οι πιο ασφαλείς τροφές (ως προς την εγγυημένη ποιότητα) είναι συνήθως η ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η φάβα, τα χόρτα, η φέτα, οι παστές ή μαριναρισμένες σαρδέλες (και ο γαύρος), τα λαδερά. Πηγή: Huffington Post και Golden Magazine

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved