ΣΟΚ: Σκότωσε το ένα της παιδί και αυτοκτόνησε δημόσια με το άλλο αγκαλιά

Ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία συγκλονίζει εδώ και μερικές ώρες ο θάνατος μιας νέας κοπέλας και των δύο μικρών της παιδιών, καθώς τα πάντα γύρω από την τραγική υπόθεση μοιάζουν σαν ένα ακατανόητο παζλ από το οποίο μάλιστα μέχρι στιγμής λείπουν τα περισσότερα κομμάτια.

ΣΟΚ: Σκότωσε το ένα της παιδί και αυτοκτόνησε δημόσια με το άλλο αγκαλιά

Προχθες το βράδυ η 24χρονη Kat Hooper, κάτοικος του Paignton, μιας μικρής παραθαλάσσιας πόλης της νότιας Αγγλίας, βρέθηκε σκοτωμένη σε κάποιο σημείο του εθνικού πάρκου του Dartmoor, ένα εξαιρετικά πολυσύχναστο μέρος αναψυχής, 15 περίπου χιλιόμετρα μακριά, από την πόλη που διέμενε. Ακριβώς δίπλα στο πτώμα της ήταν και αυτό του πεντάχρονου γιου της Joshua.
To σημείο στο οποίο έπεσε η 24χρονη Kat Hooper από ύψος 30 μέτρων, έχοντας στους ώμους της τον δίχρονο γιο της, Joshua.

Σε αυτή τη φάση η Αστυνομία πίστευε πως είχε να κάνει με ατύχημα, καθώς, πάνω από το σημείο που βρέθηκαν η γυναίκα και το αγοράκι, υπήρχε ένας γρανιτένιος βράχος ύψους 30 μέτρων, από τον οποίο ήταν προφανές πως έπεσαν, λόγω της εικόνας που παρουσίαζαν τα πτώματα.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, ξένοι τουρίστες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως είδαν σοκαρισμένοι την Kat Hooper να έχει βάλει στους ώμους τον γιo της και να πέφτει στο κενό, από τον συγκεκριμένο βράχο (Hayton), κάτι που τελικά βεβαίωσε τις Αρχές πως πρόκειται για μια τραγική πράξη κατά την οποία η Kat είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της και το παιδί της.

Το δράμα όμως δεν τελείωσε εδώ, αφού, όταν άνδρες της Scotland Yard πήγαν στο σπίτι της προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση, βρέθηκαν μπροστά σε ακόμη ένα πτώμα, σε αυτό του δίχρονου Samuel που ήταν ο μικρότερος γιος της Kat Hooper.
Ο Samuel ήταν νεκρός στο κρεβάτι του, χωρίς οποιοδήποτε μακροσκοπικά ορατό αίτιο θανάτου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί οποιοδήποτε στοιχείο για τον σύζυγο της Hooper, κάτι που δημιουργεί ανησυχίες στις Αρχές για το αν η φρίκη τελειώνει εδώ, ενώ δεκάδες ερωτηματικά παραμένουν αναπάντητα, με μοναδική ελπίδα τη νεκροτόμηση των τριών πτωμάτων από την οποία ίσως προκύψουν στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί κάποια άκρη από το κουβάρι αυτής της απίστευτης τραγωδίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved