Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 08' 36" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 37' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 09° 48' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 39' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΡΗΣ - 23° 29' 60" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 23' 24" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 53' 29" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 42' 19" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 21' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 14' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 42' 41" ΙΧΘΥΕΣ

Το μυστικό για να διαλέγετε πάντα το τέλειο καρπούζι

Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι...

Το μυστικό για να διαλέγετε πάντα το τέλειο καρπούζι

Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο; Πως δεν θα μας βγαίνει " μάπα " το καρπούζι; Δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το " σφάξει " ο μανάβης και να το ελέγξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.

Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:

1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης