Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 57' 10" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 42' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 25' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 34' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 18° 54' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 25' 56" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 10' 17" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 48' 54" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 06" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 03' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 31" ΙΧΘΥΕΣ

Σερβίρουν σφηνάκια από... σπέρμα ελαφιού!!!

Μια παμπ της Νέας Ζηλανδίας προσφέρει σφηνάκια με σπέρμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό.

Σερβίρουν σφηνάκια από... σπέρμα ελαφιού!!!

Η Σάρα Γουντ, διευθύντρια του "Green Man" στο κέντρο του Ουέλινγκτον, δήλωσε ότι δοκίμασε το ποτό από περιέργεια αφού προκλήθηκε σάλος. Όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ορισμένοι πελάτες δοκίμασαν ήδη το ποτό, αλλά απόψε αναμένει ότι θα το δοκιμάσουν περισσότεροι καθότι η Παρασκευή συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.

Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό το 2011, το Green Man πρόσφερε στους πελάτες του σφηνάκια με σπέpμα αλόγου και μήλο, τα οποία ωστόσο...εξαντλήθηκαν προτού ξεκινήσει η διοργάνωση.

Η Γουντ είπε ότι αναμένει πως η φετινή πρωτοτυπία θα είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που κάνουν μπάτσελορ πάρτι.
Το σπέpμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία μείον 196 βαθμούς Κελσίου.
Το σπέρμα λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι, είπε η Γουντ.

Ο εκπρόσωπος του εθνικού διαγωνισμού Monteith's Wild Food Challenge για εστιατόρια, ο Σάιμον Σμιθ, είπε ότι φέτος υπήρξαν αρκετές περίεργες συμμετοχές με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη ή κρέας στρουθοκαμήλου.

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης