Που αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα οι stars του Χόλιγουντ

Το καλοκαίρι έφτασε και η Ελλάδα θα υποδεχτεί για μια ακόμη φορά τους διάσημους «φίλους» αφού τα ελληνικά νησιά είναι μαγνήτης για τους σταρ του Χόλυγουντ.

Που αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα οι stars του Χόλιγουντ

Πρίγκιπες, επιχειρηματίες, ηθοποιοί έχουν όλοι μαγευτεί από τον ελληνικό παράδεισο – όπως τον αποκαλούν- και ετοιμάζονται άλλοι να επισκεφτούν τις δικές στους κατοικίες, άλλοι να φιλοξενηθούν σε κάποιο πολυτελές κατάλυμα και άλλοι να επενδύσουν σε κάποιο νησί αγοράζοντας το δικό τους ησυχαστήριο.

Μαγνήτης για τους διάσημους του Χόλυγουντ και τους γαλαζοαίματους αποτελούν τα νησιά μας στα οποία έχουν επενδύσει εκατ. ευρώ φτιάχνοντας εξοχικές κατοικίες – θέρετρα

Τομ Χανκς, Αντζελίνα Τζολί, Μαντόνα, Κέρτ Ράσελ, Κατρίν Ντενέβ και Τζακ Νίκολσον ανάμεσα στους διάσημους που μαγεύτηκαν από τη χώρα μας

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Από τους πιο γνωστούς λάτρης της Ελλάδας είναι ο Τομ Χάνκς που έμαθε καλά κάθε γωνιά της χώρας λόγω της ελληνικής καταγωγής της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον. Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει ένα σπίτι στην Πάτμο ενώ πριν από δυο χρόνια αγόρασε και 6 στρέμματα στην Αντίπαρο. Η Μαντόνα φέρεται να έχει αγοράσει 30 στρέμματα στην Αντίπαρο, ενώ το ίδιο νησί «κέρδισε» και τον επικεφαλής του ομίλου «L' Oreal» Ζαν Πολ Αγκόν, που απέκτησε τη δική του κατοικία.

ΣΚΙΑΘΟΣ

Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σκιάθου είναι ο ηθοποιός Κέρτ Ράσελ και η σύζυγός του Γκόλντι Χόοουν. Το ζευγάρι έχει επισκεφθεί το νησί δεκάδες φορές ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουν περάσει εκεί μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Πέρσι αποφάσισαν να βρουν το δικό τους ησυχαστήριο και έτσι ανέθεσαν σε τοπικό μεσιτικό γραφείο να τους βρει ένα σπίτι της αρεσκείας τους. Φέτος λοιπόν θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα τους φιλοξενήσουν φίλοι τους.

ΣΥΡΟΣ

Στη Σύρο έχει επενδύσει η Κατρίν Ντενέβ η οποία πριν από δυο δεκαετίες αγόρασε ένα νεοκλασικό πολλών τετραγωνικών μέτρων στην Ερμούπολη. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να το πουλήσει για να το αντικαταστήσει με ένα νησιώτικο κτίσμα στην περιοχή Παρακοπή. Πρόκειται για ένα αριστοκρατικό θέρετρο υψηλών προδιαγραφών. Η Κατρίν Ντενέβ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσφατα επένδυσε και σε κάποια οικόπεδα της περιοχής Δελφίνι της Σύρου. Ακίνητο στη Σύρο απέκτησε και ο Χάρισον Φορντ που επισκέφθηκε την Ερμούπολη και ξετρελάθηκε με τις ομορφιές της.

ΑΝΔΡΟΣ

Στην Άνδρο θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι ο MrBean, Ρόουαν Ατκινσον ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς θα ταξιδέψει στην Πάτμο για να «κλείσει» τη συμφωνία για το νέο σπίτι που έβαλε στο μάτι.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Το Πόρτο Χέλι «μάγεψε» τον Σον Κόνερι που αγόρασε τη δική του πολυτελή βίλα, ενώ ο διάδοχος του ολλανδικού θρόνου, πρίγκιπας Βίλεμ Αλεξάντερ αγόρασε τον δικό του ιδιωτικό παράδεισο. Ο πρίγκιπας επένδυσε στην Ελλάδα, αγοράζοντας ένα σπίτι αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, από τον Γερμανό φωτογράφο Μάνφριντ Ρίκερ. Ο Ρώσος κροίσος, ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς αγόρασε πέρσι τη βίλα του εφοπλιστή Γιώργου Κόβα και της συζύγου του, Ηρώς, έναντι του εκπληκτικού ποσού των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Η ονειρική αυτή έκταση των 27 στρεμμάτων ξεκινάει από μία βουνοπλαγιά και καταλήγει μπροστά στην ακτή, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις που χωράει ο ανθρώπινος νους, από γήπεδο τένις και εκκλησία, μέχρι πισίνες και beach house.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Στη Σαντορίνη βρίσκεται το θερινό καταφύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Το ζεύγος Μπραντζελίνα δεν αγόρασε σπίτι στη χώρα μας, απλώς νοικιάζει ένα κατάλυμα-υπερπαραγωγή που εξωτερικά παραπέμπει στις πριγκιπικές κατοικίες του Μαρόκου και είναι προσβάσιμο μόνο με ελικόπτερο και σκάφος. Είναι κρυμμένο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα και είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Το συγκεκριμένο σπίτι εντοπίστηκε από το ζευγάρι κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο νησί. Βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στην είσοδο της γραφικής Οίας. Πρόκειται για μία βίλαπου μοιάζει με κάστρο, χτισμένη σε οικόπεδο περίπου 14 στρεμμάτων, από μαύρη πέτρα του σβηστού ηφαιστείου, συνδυασμένη με θηραϊκά υλικά και προσαρμοσμένη στην αισθητική του νησιού. Η βίλα ανήκε εδώ και χρόνια σε γνωστό Έλληνα συλλέκτη, κάτοικο Κηφισιάς. Στην Σαντορίνη έχει το δικό του ησυχαστήριο και ο Τζακ Νίκολσον.

Σπίτι στην Ελαφόνησο ψάχνει ο Σουμάχερ

Εκτός όμως από τους διάσημους που έχουν πια το δικό τους κεραμίδι στην Ελλάδα υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν κατοικία αλλά και οι συχνοί επισκέπτες που κάθε χρόνο επιλέγουν κάποιοι ελληνικό νησί για να περάσουν μέρος των διακοπών τους. Ο ​Μίκαελ Σουμάχερ αναζητά εξοχικό στην Ελαφόνησο. Τη Σκιάθο λατρεύει η Κάμερον Ντιάζ που φέρεται να πηγαινοέρχεται ινκόγκνιτο και να αναζητά οικόπεδο για να χτίσει το δικό της οίκημα. Το νησί των ανέμων επισκέπτεται απαραιτήτως κάθε χρόνο το σχεδιαστικό δίδυμο των DSquared.

Η Πάμελα Άντερσον απολαμβάνει τις διακοπές της στους Παξούς όπως και ο Τζον Μπον Τζόβι ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θα ταξιδέψουν και πάλι στη Μύκονο.

Επίσης ο Τζόρτζιο Αρμάνι λατρεύει τις Σποράδες και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ την Αθήνα αφού πρόσφατα αγόρασε σπίτι στο Μοναστηράκι.

Τέλος, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι λέγεται ότι έχει οικόπεδο στη Σύμη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved