ΔΕΙΤΕ: Κι όμως... γεννήθηκε αγόρι!

Η Dani St James μπορεί να μη διαφέρει εξωτερικά από καμία από τις συνυποψήφιές της στο διαγωνισμό καλλιστείων που συμμετέχει, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική....

ΔΕΙΤΕ: Κι όμως... γεννήθηκε αγόρι!

Κι αυτό γιατί η Dani πριν από 21 χρόνια είχε γεννηθεί αγόρι!

Τα τελευταία τρία χρόνια παίρνει θηλυκές ορμόνες, προκειμένου να προετοιμάσει τον οργανισμό της για τη μετάβαση να γίνει γυναίκα.

Στα 18 της είχε στεφθεί Miss Diamond Queen 2013 σε διαγωνισμό καλλιστείων για τρανσέxουαλ. Τότε αποφάσισε ότι ήθελε να αφήσει τον Daniel πίσω της και να ζήσει πλέον όπως πάντα ονειρευόταν δηλαδή σαν γυναίκα!

Η Dani που είναι από τη νότια Ουαλία, το Σάββατο θα πάρει μέρος μαζί με άλλες 11 υποψήφιες σε διαγωνισμό ομορφιάς που διεξάγεται στο Λονδίνο.

«Για μένα η μετάβαση για να γίνω γυναίκα έχει γίνει πολύ σταδιακά. Μεγάλωσα παίζοντας με κοριτσίστικα παιχνίδια.
Άρχισα να βάφομαι όταν ήμουν 11 και είπα στους γονείς μου ότι είμαι γκέι στα 12 όταν έκανα τον πρώτο μου δεσμό με αγόρι. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν τριών η μητέρα μου μού είχε αγοράσει ένα καροτσάκι για κούκλες. Πάντα έδειχνα προτίμηση στα κοριτσίστικα παιχνίδια. Δε με ενδιέφεραν τα σπορ ή οτιδήποτε αγορίστικο. Νομίζω ότι η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι ήμουν διαφορετικός από τα άλλα αγόρια ήταν όταν ήμουν περίπου 8 ετών. Ένιωθα παγιδευμένος γιατί δε μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου» είπε ο ίδιος.

Η Dani πήγε σε ένα γιατρό στην Ίμπιζα ο οποίος της χορήγησε θηλυκές ορμόνες. Από τη στιγμή που άλλαξε το όνομά της σε Dani αποφάσισε να αφήσει το παρελθόν πίσω της.

Η μητέρα της την άφηνε από μικρό παιδί να κάνει ό,τι την έκανε ευτυχισμένη, άσχετα με το αν η συμπεριφορά της χαρακτηριζόταν από τρίτους ως «κοριτσίστικη».

Με τη συμπαράσταση της οικογένειάς της δηλώνει πια, όπως ανέφερε στη Daily Mail, ότι μπορεί να νιώθει άνετα με αυτό που είναι.

«Δεν κρύβω ότι είμαι τρανσέxουαλ, όμως θέλω να αναγνωρίζομαι ως γυναίκα. Προς το παρόν δε με βλέπω να κάνω αλλαγή φύλου. Δε νιώθω ότι το χρειάζομαι για να νιώθω άνετα» είπε ακόμη.

Η ίδια δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία για να ενθαρρύνει κι άλλους με παρόμοιες εμπειρίες και για να καταρριφθούν τα στερεότυπα απέναντι στους τρανσέxουαλ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved