ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτός ο άντρας μαγείρεψε και έφαγε το...

Σοκάρει η είδηση ότι ένας άνδρας από τη Βρετανία...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτός ο άντρας μαγείρεψε και έφαγε το...


ο οποίος έχασε ένα δάχτυλο μετά από ένα ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα, αντί να πετάξει το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του μετά την εγχείρηση, το πήρε στο σπίτι του, το μαγείρεψε και το έφαγε, φυλάσσοντας, μάλιστα, τα οστά του ως αναμνηστικό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί ενημέρωσαν τον Ντέιβιντ Πλέιπενζ, από το Έσεx, ότι έπρεπε να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλά του, καθώς είχε μαυρίσει μετά από το ατύχημα που είχε. Μετά την επέμβαση, ο Πλέιπενζ ρώτησε τους γιατρούς αν μπορούσε να πάρει μαζί του στο σπίτι το ακρωτηριασμένο δάχτυλο και εκείνοι δεν έφεραν καμία αντίρρηση.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Πλέιπενζ, πάντα ήταν περίεργος σχετικά με τον κανιβαλισμό και το τι γεύση μπορεί να έχει η ανθρώπινη σάρκα. Δεδομένου, ωστόσο, ότι το να γευτεί κανείς τη σάρκα ενός άλλου ανθρώπου θεωρείται παράνομο, δεν είχε καταφέρει ποτέ έως τώρα να ικανοποιήσει την περιέργειά του. Όταν, ωστόσο, σκέφτηκε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για την κατανάλωση της ίδιας του της σάρκας, πήρε την απόφαση να φάει το ίδιο του το δάχτυλο και να κρατήσει τα οστά του ως αναμνηστικό.

Η περιέργεια, όμως, δεν ήταν ο μόνος λόγος που οδήγησε τον Πλέιπενζ να πάρει αυτή την απόφαση. «Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά δεν ήταν απλά θέμα περιέργειας. Αυτό το δάχτυλο ήταν ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου – για την ακρίβεια παραήταν μεγάλο για να το πετάξω έτσι απλά», είπε ο βρετανός και προσέθεσε: «Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι αν το έτρωγα και κρατούσα τα οστά του, τότε δεν θα έχανα ποτέ αυτό το κομμάτι μου».

Ο Πλέιπενζ τόνισε, ωστόσο, ότι το γεγονός ότι έφαγε το δάχτυλό του δεν τον μετέτρεψε ξαφνικά σε κανίβαλο, λέγοντας ότι επρόκειτο για «μία εμπειρία που συνέβη μόνο μία φορά» στη ζωή του και ότι δεν σκοπεύει ποτέ ξανά να επιχειρήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved