Μεγάλος διαγωνισμός του Gossip-tv:1 τυχερός θα βρεθεί σε 5* ξενοδοχείο της Μυκόνου για 4 ημέρες

Στείλτε AAH (κενό) ΟΝ/ΜΟ στο 54529 και μπείτε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο που προσφέρει το Gossip-tv σε συνεργασία με το Allabouthotels.

Μεγάλος διαγωνισμός του Gossip-tv:1 τυχερός θα βρεθεί σε 5* ξενοδοχείο της Μυκόνου για 4 ημέρες

1 τυχερός θα κερδίσει την διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 5*ξενοδοχείου της Μυκόνου, με ιδιωτική πισίνα για 4 ημέρες και 3 νύχτες. Τον νικητή με την παρέα του θα τον παραλάβει αυτοκίνητο, για να τους οδηγήσει στο πολυτελές ξενοδοχείο , όπου ένα μπουκάλι σαμπάνια με κρυστάλλινα ποτήρια θα τους υποδεχθεί στο δωμάτιο. Κάθε ημέρα θα μπορούν να γευτούν το πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, και να ολοκληρώσουν την διαμονή τους με 2 θεραπείες χαλάρωσης και περιποίησης στο ολιστικό περιβάλλον του κέντρου ευεξίας του ξενοδοχείου.

To allabouthotels.com είναι μια από τις πλέον ραγδαία εξελισσόμενες εταιρείες παροχής ξενοδοχειακών κρατήσεων μέσω διαδικτύου. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 και έκτοτε εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ευρώπη, ως η μοναδική Ελληνική πλατφόρμα online κρατήσεων, αποκλειστικά για ξενοδοχεία!

Τα μοναδικά και ανταγωνιστικά συμβόλαια που επαναδιαπραγματεύονται συνεχώς, επιτρέπουν να διαθέτουν άμεση διαθεσιμότητα και άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε περισσότερα από 71.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως. Ξενοδοχεία μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητες ιδιοκτησίες, ειδικούς τύπους δωματίων και ατελείωτες προσφορές για όλους τους πελάτες και ειδικότερα για τα Gold Members του allabouthotels.com

Οι 60 άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα, είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση όλων των πελατών, οι οποίοι έχοντας ταξιδέψει στο μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχείων που προσφέρουν, μπορούν να δώσουν αντικειμενικές πληροφορίες για το κατάλυμα και την περιοχή που θέλετε να ταξιδέψετε.

Είμαστε εδώ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι σας
24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα !
Για εγγυημένα καλύτερη τιμή !
Για ασφαλείς κρατήσεις χωρίς κρυμμένες επιβαρύνσεις !
Και πληρωμές σε 4 άτοκες δόσεις !

*Στο πακέτο δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια, ακτοπλοϊκά- αεροπορικά.

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)
Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Για τους όρους συμμετοχής πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved