TΡΟΜΟΣ: Πιλότος κλειδώθηκε έξω από το πιλότήριο εν πτήσει και...

Άναυδοι παρακολουθούσαν τις προσπάθειες να μπει στο πιλοτήριο ο πιλότος οι επιβάτες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές του αεροσκάφους.

TΡΟΜΟΣ: Πιλότος κλειδώθηκε έξω από το πιλότήριο εν πτήσει και...

Αξέχαστη θα μείνει στους επιβάτες και το πλήρωμα της Air India η πτήση της Δευτέρας από το Δελχί προς το Μπάνγκαλορ.

Η απογείωση έγινε κανονικά και η διαδρομή συνεχιζόταν χωρίς προβλήματα, όταν ο πιλότος αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα. Βγήκε από το πιλοτήριο και, αφού τελείωσε και μίλησε 1-2 λεπτά με τις αεροσυνοδούς που ετοίμαζαν διάφορα προϊόντα για τους επιβάτες, προσπάθησε να ξαναμπεί στο χώρο διακυβέρνησης του αεροσκάφους. Αλλά η πόρτα του πιλοτηρίου είχε άλλη άποψη. Για άγνωστη αιτία, ήταν αδύνατο να την ανοίξει.

Οι επιβάτες παρακολούθησαν τις αρχικά αμήχανες και στη συνέχεια νευρικές και έντονες προσπάθειες του πιλότου να ανοίξει την πόρτα. Από την πίσω πλευρά, το ίδιο έκανε και ο συγκυβερνήτης, με το σκάφος στον αυτόματο πιλότο.

Η διάθεση των επιβατών δεν βελτιώθηκε όταν είδαν τον πιλότο να κάθεται σε μία από τις θέσεις των αεροσυνοδών και το αεροσκάφος να αλλάζει πορεία. Ευτυχώς, δεν ήταν κάποιος τρομοκράτης, αλλά ο συγκυβερνήτης που προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Μποπάλ...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved