Το μυστικό εμφύτευμα του Μάικλ Τζάκσον

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του βασιλιά της ποπ νέα συνταρακτικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας...

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" το 2003 ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έκανε μια επέμβαση για να τοποθετηθεί μέσα στο σώμα του ένα μυστικό εμφύτευμα.

Πρόκειται για μία συσκευή που σε τακτά χρονικά διαστήματα χορηγεί δόσεις του φαρμάκου Narcan, στο οποίο ο Τζάκο ήταν εθισμένος, κρατώντας τον έτσι πάντα "καλυμμένο".

Το Narcan είναι στην ουσία η εμπορική ονομασία της ουσίας "ναλοξόνη", η οποία χορηγείται σε ηρωινομανείς και μορφινομανείς, και λειτουργεί μπλοκάροντας τους αισθητήρες της απόλαυσης στον εγκέφαλο καθιστώντας άσκοπη την επιπλέον λήψη φαρμάκων.

Η συσκευή βρέθηκε στο σώμα του Τζάκσον μετά τη νεκροψία, όμως μόλις τώρα έγινε γνωστή η ύπαρξή της μέσα από κρυφά έγγραφα της δίκης για τον θάνατό του.

Οι πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενόψει της μήνυσης που κάνει η μητέρα του Μάικλ, Κάθριν (Katherine) στην εταιρεία διοργάνωσης της τελευταίας του συναυλίας –που δεν έγινε ποτέ.

Οι υπεύθυνοι της AEG δεν αποδέχονται της κατηγορίες της μαμάς Τζάκσον υποστηρίζοντας ότι ο γιος της δεν τους αποκάλυψε ποτέ την αλήθεια σχετικά με τον εθισμό του.

Το μυστικό εμφύτευμα του Μάικλ Τζάκσον
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved