Τραγική η κατάληξη της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη!

Οι όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα, του Άρη με τον Κρόνο και οι ενεργές ανοιξιάτικες εκλείψεις γέμισαν το σημερινό ειδησεογραφικό σκηνικό με τραγικά περιστατικά και γεγονότα.

Τραγική η κατάληξη της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη!

Οι όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα, του Άρη με τον Κρόνο και οι ενεργές ανοιξιάτικες εκλείψεις γέμισαν το σημερινό ειδησεογραφικό σκηνικό με τραγικά περιστατικά και γεγονότα. Η αστρολογική κοινότητα υπέστη επίσης την απώλεια της γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, η οποία απεβίωσε αργά χθες το βράδυ, μετά από βίαιη συμπεριφορά του 43χρονου συντρόφου της, ο οποίος λέγεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την επίθεση του συντρόφου της, επικοινώνησε με τον γιό της. Εκείνος, όταν έφθασε, είδε στην άκρη του δρόμου το αυτοκίνητο της μητέρας του, με το οποίο ο 43χρονος δράστης την πάτησε και της αφαίρεσε τη ζωή, και τη μητέρα του στην άσφαλτο, με τη μια ρόδα πάνω στο στήθος της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:10 τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.

Ο 27χρονος υπέστη ισχυρό σοκ, αλλά μπόρεσε και κάλεσε ασθενοφόρο. Ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη μητέρα του.

Η αστρολογική της πορεία σύμφωνα με το βιογραφικό που είχε αναρτήσει η ίδια στο blog της:

Πρώτη της δουλειά ήταν στο «Auto week» του τότε «Επενδυτή» και στην εφημερίδα «η Ελλάδα σήμερα». Στη συνέχεια πήγε στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast» και το βράδυ στο «Star News».

Συνεργάστηκε με τα περιοδικά ΜΕΝ, ΚΑΙ, Mirror. Στο New Channel πραγματοποίησε το όνειρό της, αφού έλεγε τα άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων. Είχε συνεργαστεί και με τα περιοδικά Αστροσκόπιο, Crash, ΝΥΦΗ, Celebrity και Playboy, Style watch fashion, ενώ συμμετείχε και στην τηλεοπτική εκπομπή στον Alpha «Αυτό μας έλειπε».




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved