Η μις Ρωσία επέστρεψε το στέμμα της λόγω... βλακείας! ΔEITE TI EKANE!!!

Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για την πανέμορφη πρώην, πλέον, Μις Ρωσία, Ινα Ζίρκοβα...

Η μις Ρωσία επέστρεψε το στέμμα της λόγω... βλακείας! ΔEITE TI EKANE!!!

η οποία σε μια συνέντευξή της «γκρέμισε» τη θεωρία του Γαλιλαίου για την κίνηση της Γης προκαλώντας σάλο και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον τίτλο της.

Ολα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες όταν η 23χρονη Ινα, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή Γούρι Ζιρκόφ, ήταν φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ερώτηση που την μπέρδεψε ήταν εάν η Γη γυρίζει γύρω από τον Ηλιο ή το αντίθετο με το μοντέλο να δηλώνει αμήχανα «Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη...ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω».

Ακολούθησε ακόμη ένα «χτύπημα» με το δημοσιογράφο να τη ρωτάει «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της», κι εκείνη αποκρίθηκε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα».

Για κακή της τύχη το βίντεο ανέβηκε με αστραπιαία ταχύτητα στο youtube όπου έχει ήδη περισσότερα από 5 εκατομμύρια views και συνοδεύεται από πάρα πολλά αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα μερίδα του ρωσικού Τύπου της έδωσε έναν νέο απαξιωτικό τίτλο αποκαλώντας την «Μις Ηλίθια» με αποτέλεσμα η άτυχη Ινα να αναγκαστεί να παραδώσει το στέμμα της κάνοντας και τα απαραίτητα δηλητηριώδη σχόλια λέγοντας «φρόντισαν να αγνοήσουν τις προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες ρητορικής τους».

Στο πλευρό της πάντως παραμένει ο σύζυγός της, Γιούρι, ο οποίος ανέφερε «δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ινα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved