Συνελήφθη ο Νο1 καταζητούμενος του FBI!

Οι αρχές της Νικαράγουα συνέλαβαν τον Έρικ Τζάστιν Τοθ, έναν πρώην δάσκαλο και πρώτο στη λίστα του FBI για παιδική πoρνογραφία.

Συνελήφθη ο Νο1 καταζητούμενος του FBI!

Στην Νικαράγουα συνελήφθη ο μέχρι πρότινος υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος του FBI, ένας πρώην δάσκαλος από την Ουάσιγκτον, τον οποίο βάρυναν κατηγορίες για παραγωγή και διακίνηση τεράστιων όγκων παιδικής πορνoγραφίας.

Ο 31χρονος Έρικ Τζάστιν Τοθ είχε αντικαταστήσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην λίστα του FBI με τους δέκα πιο διαβόητους καταζητούμενους τον Απρίλιο του 2012, όταν ο αρχιτρομοκράτης σκοτώθηκε από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις.

ArticleImage 101655-jpg

Ο Τοθ κρυβόταν από το 2008, όταν ένας άλλος δάσκαλος βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε μία κάμερα που είχε χρησιμοποιήσει στο σχολείο. Ο επικεφαλής της εθνικής Υπηρεσίας Ντετέκτιβ της Νικαράγουας δήλωσε ότι ο Τοθ συνελήφθη κοντά στα σύνορα με την Ονδούρα, πράγμα που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και το FBI.

Ο πρώην δάσκαλος και σχολικός σύμβουλος αντιμετώπιζε βαρύτατες ομοσπονδιακές κατηγορίες ήδη από το 2008 και πριν διαφύγει εργαζόταν στο ''πρωτοκλασάτο'' σχολείο Μποβουάρ της Ουάσιγκτον για περίπου τρία χρόνια. Ανάμεσα στις άλλες κατηγορίες, κατηγορείται ότι τοποθέτησε κάμερες στη τουαλέτα ενός αγοριού.

Μετά την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του, το FBI τον ακολούθησε στο Ιλινόις, στην Ιντιάνα και έπειτα δυτικά στην Αριζόνα, αλλά εκεί τα ίχνη του χάθηκαν. Μάλιστα το 2008, στο αεροδρόμιο της Μινεάπολης είχε βρεθεί ένα σημείωμά του που έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε, χωρίς όμως εκείνη την εποχή να υπάρχουν αποδείξεις ότι θα πραγματοποιούσε την απειλή του.
Το FBI πρόσφερε 100.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον παρείχε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του καταζητούμενου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved