3.000.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύθηκαν το NEWSBOMB.GR το μήνα Μάρτιο

Για ένα μήνα ακόμα κατέχει την πρώτη θέση των ενημερωτικών ιστοσελίδων στη χώρα μας.

3.000.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύθηκαν το NEWSBOMB.GR το μήνα Μάρτιο

Μια ανάσα πριν από ένα νέο ρεκόρ βρέθηκε το “Newsbomb.gr” τον Μάρτιο, επιβεβαιώνοντας τη συνέπεια, την ταχύτητα, την εγκυρότητα και την πληρότητά του στην κάλυψη της επικαιρότητας. Για ένα μήνα ακόμα κατετάγη πρώτο στην κατηγορία των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων με 2.999.366 μοναδικούς χρήστες!

Η κάλυψη των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, οι ζυμώσεις στο Eurogroup, οι επίσημες και οι ανεπίσημες ενημερώσεις από Ευρωπαίους και Κύπριους παράγοντες δημοσιεύθηκαν πρώτα στο “Newsbomb.gr”. Επιβεβαιωθήκαμε σε όλα ακόμα.

Ακόμα κι όταν κάποιοι τηρούσαν επιφυλάξεις ή έλεγαν τη μισή αλήθεια, το “Newsbomb.gr” ήταν εδώ για να μάθετε όλη την αλήθεια.

Όσο κι αν μας πολεμήσουν, ό,τι κι αν κάνουν στους συνεργάτες μας το “Newsbomb.gr” θα είναι εδώ, μια ανεξάρτητη, απολύτα ελεύθερη φωνή που εκφράζει τα δίκαια του λαού και του Ελληνισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το αποδείξαμε με συνέπεια τον Μάρτιο και αναγνωρίσθηκε με την αγάπη σας.

Μαζί δίνουμε τη μάχη να αποτρέψουμε τη γερμανική ηγεμονία που επιχειρεί και πάλι να αλώσει τον Ελληνισμό. Όσο το “Newsbomb.gr” βρίσκεται στις επάλξεις, τόσο η κοινή γνώμη θα έχει έναν σοβαρό εκφραστή αντίστασης.

Καθημερινές επιβεβαιώσεις

Εκτός από την κρίση στην Κύπρο αποκαλύψαμε όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην παραίτηση του κ. Γιώργου Μέργου από τη θέση του γ.γ. στο υπουργείο Οικονομικών και του κ. Τάκη Αθανασόπουλου από το ΤΑΙΠΕΔ. Πρώτοι είδατε το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του πρώην εισαγγελέα κ. Γιάννη Διώτη από και προς τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στιγμή προς στιγμή παρακολουθήσατε απ το "Newsbomb.gr" την προσπάθεια απόδρασης του Αλβανού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές αλλά και την κινηματογραφική απόδραση που σημειώθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων. Σ’ αυτήν την ιστοσελίδα πληροφορηθήκατε ότι γίνονται διακριτικές έρευνες για να διαπιστωθεί πιθανή συμμετοχή παραστρατιωτικών στην απόδραση των Τρικάλων.

Εδώ μάθατε το παρασκήνιο για τις εξελίξεις των ελληνοτουρκικών σχέσεων, συγκλονιστικά ρεπορτάζ για την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια με συνεχείς αναρτήσεις ακόμα και από το σημείο του συμβάντος ενώ πρώτοι μαθαίνετε πληροφορίες από τον αγώνα ζωής του δημοφιλούς ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα.

Το “Newsbomb.gr” είστε ΕΣΕΙΣ.

Μας δίνετε τη δύναμη να ερευνούμε, να αναζητούμε και να αποκαλύπτουμε όσα διστάζουν, φοβούνται ή κρύβουν κάποιοι άλλοι. Παρουσιάζουμε τα γεγονότα όπως συμβαίνουν. Δεν μας ταιριάζουν οι υπερβολές. Δεν μας επηρεάζει η ανθελληνική προπαγάνδα.

Είμαστε στο πλευρό του πολίτη για να εκφράσουμε τη φωνή, τα αιτήματα, τους δισταγμούς και τη διαμαρτυρία του. Η πρωτιά επιβεβαιώνει την προσπάθεια.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από την καρδιά μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς να μιλάμε με γνώμονα την αλήθεια.

Για να γνωρίζετε ό,τι σκάει.

Δείτε παρακάτω:

Οι μοναδικοί επισκέπτες του Newsbomb από 1 έως 31 Μαρτίου

bomb march

H Συνεχής ανοδική πορεία του Newsbomb τους τελεταίους έξι μήνες

Μήνας - Απόλυτοι Μοναδικοί επισκέπτες

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 - 2.828.659
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - 2.603.885
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - 2.649.925
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 - 2.720.305
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 - 2.580.939
ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 -2.999.366

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved