450.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες για τον όμιλο DPG μέσα σε μία ημέρα!

Η DPG σε πρωτοφανές ρεκόρ επισκεψιμότητας: Newsbomb.gr, Gossip-TV.gr, Queen.gr, Astrology.gr, Onsports.gr, Mothersblog.gr, στα ύψη!

Παπασταύρου Λίντα
450.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες για τον όμιλο DPG μέσα σε μία ημέρα!

Τολμήσαμε να συγκρουστούμε με την συστημική προπαγάνδα σε όλα τα επίπεδα.

Οι εξελίξεις μας δικαίωσαν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα παρά τον ορυμαγδό των επιθέσεων που δεχτήκαμε. Η μάχη για την αλήθεια όμως δεν υποκύπτει σε φόβους και εκβιασμούς. Αντίθετα, η τεράστια αποδοχή από τους αναγνώστες δείχνει την αφύπνιση της κοινωνίας που αποζητά την αλήθεια, τις απαντήσεις. Απαιτεί το τέλος της συγκάλυψης, των «αλλοιώσεων», του ψεύδους καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Το Astrology.gr συνέβαλλε στην τεράστια αυτή επιτυχία, βάζοντας το δικό του λιθαράκι, δίνοντας δηλαδή τις πιο έγκυρες προβλέψεις για γεγονότα που απασχόλησαν την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό.

Ενδεικτικό παράδειγμα:

Στις προβλέψεις για το 2013 είχαμε γράψει «Επιπλέον, ο Άρης εγείρει οργή, θυμό και απερισκεψία. Κάποιες δραστηριότητες θα έχουν αρνητική εξέλιξη με επώδυνες συνέπειες. Συγχρόνως μιλά για ματ, ελεύθερους σκοπευτές και προοιωνίζει μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ή την επανεμφάνιση κάποιας παλαιότερης όπως και για ένα ατύχημα, ένα χτύπημα».

Δείτε τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen

Το σύνολο της DPG Digital Media, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου digital Ομίλου της χώρας

By_publisher

Το ειδησεογραφικό Newsbomb.gr με την ταχύτητα και την εγκυρότητα στην ενημέρωση

NewsInformation

Το lifestyle Gossip-tv.gr και το γυναικείο Queen.gr με όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη showbiz και θέματα που απασχολούν τις γυναίκες

LifestyleFashion

Το αθλητικό portal Onsports.gr που... βάζει γκολ στα αθλητικά νέα

Sports

Το πάντα έγκυρο στις προβλέψεις του Astrology.gr

Entertainment

Το Mothersblog.gr με όλες τις συμβουλές και τα νέα που αφορούν τις μανούλες

FamilyKids
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved