Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα-Οι λόγοι που έχει ξεχωρίσει

Εδώ μπορούν, όσοι θέλουν, να μάθουν την τέχνη της Αστρολογίας σε βάθος, αλλά και Αριθμολογία, Κρυσταλλοθεραπεία και Αρωματοθεραπεία

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα-Οι λόγοι που έχει ξεχωρίσει

Τοποθεσία – Χώροι

Βρίσκεται σε ένα διώροφο κτίριο, σε μια όμορφη γειτονιά με ησυχία και πράσινο, ένα μόλις οικοδομικό τετράγωνο, από το μετρό της Πανόρμου.

Το περιβάλλον είναι προσεγμένο και με ιδιαίτερο στυλ. Διαθέτει ηλιόλουστες αίθουσες διδασκαλίας, ξεχωριστούς χώρους διαλείμματος και μια πίσω βεράντα 60 τμ, όπου διεξάγονται οι ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές εκδηλώσεις.

Καθηγητές – Διδασκαλία

Το ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ στελεχώνουν δημοφιλείς καθηγητές του χώρου και με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας και δικές τους έρευνες. Άλλωστε το κόσμημα της σχολής, είναι το Ερευνητικό τμήμα.

Οι σπουδαστές του Ερευνητικού τμήματος του Κοσμογράμματος είναι σε θέση να διαχειριστούν άψογα την Αστρολογία.

Δίνεται πιστοποιητικό σπουδών τονίζοντας πως ΚΑΜΙΑ Αστρολογική σχολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένη από το κράτος ως προς την κατοχύρωση του πτυχίου Aστρολογίας.

Πρόγραμμα σπουδών

Τα προγράμματα σπουδών έχουν μελετηθεί με πολύ ζήλο και μεράκι και περιέχουν όχι μόνο τις βασικές γνώσεις αλλά και τις εξειδικευμένες. Οι σπουδαστές διδάσκονται την ύλη χωρίς να χάνουν χρόνο και χρήμα, λαμβάνοντας άρτιες σημειώσεις και όχι συρραφές και αντιγραφές, ενώ διδάσκονται κάποιες τεχνικές, παγκόσμιας αποκλειστικότητας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως η Σχολή έχει τόσο καλή φήμη.

Σεμινάρια – Εκδηλώσεις – Συνεργασίες

Δύο φορές τον μήνα διεξάγονται σεμινάρια με ασυνήθιστα θέματα, που προάγουν την Αστρολογική και όχι μόνο γνώση, καθώς και δωρεάν ομιλίες και παρουσιάσεις.

Η Σχολή συνεργάζεται με καταξιωμένους ανθρώπους του εναλλακτικού χώρου και λειτουργούν και τμήματα Αριθμολογίας, Κρυσταλλοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας.

Site: www.kosmogramma.gr

Email:kosmogramma.edu@gmail.com

Τηλ: 2114066855, 6977918026, 6937344879

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved