Κέικ νηστίσιμο από το βιβλίο του Τσελεμεντέ, με κονιάκ και χυμό πορτοκάλι

Νηστίσιμο κέικ: Το όνομα του Νικόλαου Τσελεμεντέ το είχα πάντα στο μυαλό μου ως συνώνυμο του μεγαλύτερου Έλληνα μάγειρα με το καλύτερο βιβλίο συνταγών που γράφτηκε ποτέ για την Ελληνική κουζίνα. Δεν είχε τύχει όμως ποτέ να ξεφυλλίσω κάποιο από τα βιβλία του.

Κέικ νηστίσιμο από το βιβλίο του Τσελεμεντέ, με κονιάκ και χυμό πορτοκάλι

Μέχρι που έφτασε στα χέρια μου η «12η Πανηγυρική Έκδοσις Συμπληρωμένη» του Νικόλαου Τσελεμεντέ, με τίτλο «Ο νέος Τσελεμεντές του΄63» .

Ένα θα σου πω, τόσο διάβασμα είχα να ρίξω από τον Οκτώβριο του 2001 όταν έδινα εξετάσεις για μια πιστοποίηση επαγγελματικής φύσεως.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved