Καιρός: Προσοχή! Πλησιάζει το ισχυρό βαρομετρικό - Ιστορική χιονοκακοκαιρία τη Δευτέρα

Τσουχτερό κρύο, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες – Χιονίζει ήδη στη βόρεια Ελλάδα - Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι Σάκης Αρναούτογλου και Γιάννης Καλλιάνος για το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «σκάει» τις επόμενες ώρες

Καιρός: Προσοχή! Πλησιάζει το ισχυρό βαρομετρικό - Ιστορική χιονοκακοκαιρία τη Δευτέρα

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να μην έχει καμία σχέση με τον περσινό, που χαρακτηρίστηκε από το παρατεταμένο κρύο και τις συχνές χιονοπτώσεις, ωστόσο, φαίνεται πως το… καλύτερο το κρατούσε για το τέλος!

Από το βράδυ της Κυριακής φτάνει στη χώρα μας ένα ισχυρότατο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ενδέχεται να καταγράψει ιστορικά καιρικά φαινόμενα.

Η συγκεκριμένη κακοκαιρία θα φέρει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, ακόμα και στα πεδινά, την Ήπειρο αλλά και σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Το σύστημα θα είναι τόσο ισχυρό που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ενδέχεται να το στρώσει ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για τα ορεινά δεν το συζητάμε καν… Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία θα ντυθούν σίγουρα στα… λευκά, ενώ περιοχές της Στερεάς, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Φωκίδα, Εύβοια θα δουν τη Δευτέρα «άσπρη μέρα».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved