Δολοφονία Στεφανάκου: Ποιοι σκότωσαν το φερόμενο αρχηγό της Greek Mafia;

Πώς «γάζωσαν» τον Στεφανάκο με σχεδόν 30 σφαίρες πριν καν προλάβει να αντιδράσει.

Δολοφονία Στεφανάκου: Ποιοι σκότωσαν το φερόμενο αρχηγό της Greek Mafia;

Οργανωμένο σχέδιο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν οι έμπειροι αξιωματικοί της του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, τη μαφιόζικη δολοφονία του 57χρονου Βασίλη Στεφανάκου το απόγευμα της Τετάρτης (17/01), μέσα στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Οι δύο δράστες, επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία είχε κλαπεί στις 4 Δεκεμβρίου από την περιοχή της Ηλιούπολης. Προσέγγισαν το στόχο τους λίγο μετά τις 19:00, την ώρα που εκείνος μπήκε στο μαύρο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν αλεξίσφαιρο.

Όταν ο Βασίλης Στεφανάκος έκατσε στη θέση του οδηγού, σχεδόν ταυτόχρονα ο εκτελεστής έβγαλε το καλάσνικοφ από θήκη κιθάρας, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού πριν αυτή κλειδώσει και πυροβόλησε το στόχο του με βολή «κατά ριπάς.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του Στεφανάκου υπήρχε ένα περίστροφο που προφανώς το θύμα δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Ο θάνατος του Βασίλη Στεφανάκου ήταν ακαριαίος.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί πλέον προσπαθούν να συνθέσουν κομμάτι – κομμάτι το παζλ της άγριας δολοφονίας, αναζητώντας τόσο τους δολοφόνους όσο και τους ηθικούς αυτουργούς.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής επιχείρησαν να συλλέξουν μαρτυρίες και στοιχεία, όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας, που θα βοηθήσουν τις έρευνες, ενώ οι κάλυκες του πολεμικού όπλου μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστικές εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved