Καιρός: Κακοκαιρίας συνέχεια την Πέμπτη (18/1) με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (EMY).

Καιρός: Κακοκαιρίας συνέχεια την Πέμπτη (18/1) με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Συνεχίζεται και την Πέμπτη (18/1) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας η κακοκαιρία σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα, τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην ανατολική νησιωτική χώρας.

Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλα τα ορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι βορειοδυτικοί 6 με 7, στα πελάγη 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια ενώ παγετός θα δημιουργηθεί κατά τόπους τη νύχτα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στην Αττική με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πάρνηθας με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 τοπικά στα ανατολικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved