Η Τζούλι Μασίνο συγκλονίζει: «Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές πάνω στη σκηνή»

Η Τζούλι Μασίνο αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε ν' αποκτήσει την οικογένεια που ήθελε εξαιτίας των λάθων επιλογών της σε συντρόφους.

Η Τζούλι Μασίνο συγκλονίζει: «Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές πάνω στη σκηνή»

Παντρεύτηκες όμως δύο φορές, έκανες οικογένεια.

«Παντρεύτηκα δύο φορές, ναι. Ο πρώτος μου άντρας πέθανε και χήρεψα σε μικρή ηλικία. Δεν είχα στήριξη από την οικογένεια μου, πάντα εγώ έπρεπε να τρέχω να βρω δουλειά, να βοηθάω την οικογένεια μου. Από 10 χρονών, που άρχισα να δουλεύω κάνοντας μπέιμπι σίτινγκ, ό,τι λεφτά έβγαζα τα έδινα στην οικογένεια μου για να τη βοηθήσω. Άκουγα συνέχεια ότι είχαμε προβλήματα, χρειάζονταν λεφτά για τους δικηγόρου και ότι δεν έφταναν τα χρήματα»

Δικηγόρους γιατί;

«Ο πατέρας μου έκανε δύο δουλειές, άνοιξε δική του εταιρεία, αλλά κάτι δεν ρύθμισε σωστά, δούλευε πολλές ώρες κάθε μέρα, είχε και τρία παιδιά... Αυτό με πείραζε, γιατί δεν μπορούσα να εκφραστώ καλλιτεχνικά και να κάνω τα όνειρα μου. Έτσι, πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι μου 15 χρονών. Παντρεύτηκα στα 22 μου και νόμιζα ότι αυτός θα γίνει ο πατέρας των παιδιών μου, όμως μέσα σ' ένα χρόνο έβλεπα ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα και χώρισα. Τη δεύτερη φορά που παντρεύτηκα ήταν στην Ελλάδα, για 2,5 χρόνια, εκείνος είχε δύο παιδιά, εγώ ήθελα ένα παιδάκι. Ήμουν ανασφαλής, γιατί κουβάλαγα αυτά που είχα ζήσει από την οικογένεια μου...»

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved