Walk this way for W.I.N. HELLAS

Save the date! Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ένα ξεχωριστό event, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας των γυναικών

Walk this way for W.I.N. HELLAS

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας των γυναικών έχουμε την χαρά να σας καλέσουμε στην εκδήλωση Walk this Way που διοργανώνουμε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 20:30 στο εστιατόριο 57, (Fifty Seven στην οδό Κύπρου 57, Γλυφάδα).

Το θέμα μας είναι Celebrity Boho Chic Rock Cat Walk by Celia Dragouni, G. Papadogamvros & Vlassi Holeva. Θα ακολουθήσει Live Music by Jo Black & Dj Νίκος Πίπας.

Η παρουσίαση θα γίνει από την Κα Ελεονώρα Μελέτη και θα μιλήσουν η Πρόεδρος του W.I.N. HELLAS Κα Μάντα Παπαδάκου και η αντιπρόεδρος Κα Χρίστινα Λουκά.

Το welcome drink μας για όλους τους παρευρισκόμενους είναι ένα η Lanson Champagne

Η τιμή πρόσκλησης είναι 20 ευρώ στο μπάρ που περιλαμβάνει: 1 ποτήρι Κόκκινο κρασί Κανένας του Τσάνταλη που λέει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει την ΒΙΑ, πλατώ τυριών και αλλαντικών και παγωτό λουκουμάκι τριαντάφυλλο από την Kayak.

Η τιμή για το δείπνο είναι 80 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει 1 ποτήρι κρασί Κανένας του Τσάνταλη, πλατώ Τυριών και αλλαντικών, τριλογία ταρτάρ beef, tuna & salmon, Tangerine Sorbe by Kayak, φθινοπωρινή μακαρονοσαλάτα Melissa by Mamatsita food blogger, Πέννες Melissa από δίκοκκο σιτάρι με κολοκύθα, μπρόκολο, σταφίδα, κατσικίσιο τυρί και dressing vinaigrette μελιού,Σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ καρότου, πατάτα Περού εκραζέ και σάλτσα από δενδρολίβανο, Γλυκό Berry Heart by Kayak Dacquoise βανίλιας με pâtisserie φράουλας και σάλτσα φράουλας .

Για κρατήσεις καλέστε στο 6982220000

Our motto: #OneForAllAndAllForWinHellas Hashtags: #WinHellas #Lanson

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

WIN HELLAS NOVEMBER EVENT copy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved