Καιρός ΕΜΥ: Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μπήκε ο Νοέμριος – Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Καιρός ΕΜΥ: Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μπήκε ο Νοέμριος – Αναλυτική πρόγνωση

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα Τετάρτη (1/11) παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναπτύσσονται στα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και τη δυτική Πελοπόννησο όπου πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών βροχών στα δυτικά και νότια του νομού. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 13 και 18 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved