H Πανσέληνος Αυγούστου που είναι ταυτόχρονα κι έκλειψη Σελήνης

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος Δευτέρα 07/08 | Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης στις 21:10 μμ, στις 15° 25’ Υδροχόου

H Πανσέληνος Αυγούστου που είναι ταυτόχρονα κι έκλειψη Σελήνης

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου έχουμε όχι μόνο τη δημοφιλή μας Πανσέληνο του Αυγούστου αλλά και μερική έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 07/08/2017, 21:10 μμ, στις 15° 25’ Υδροχόου.

Οι ακριβείς ώρες του φαινομένου σε θερινή ώρα Ελλάδας έχουν ως εξής:
Έναρξη έκλειψης παρασκιάς: 18:50 (Σελήνη κάτω από τον ορίζοντα)
Ανατολή Σελήνης: 20:20 (ανάλογα την περιοχή μερικά λεπτά πριν ή μετά)
Έναρξη έκλειψης σκιάς: 20:23
Μέγιστη έκλειψη: 21:21 (ένα τέταρτο της σεληνιακής διαμέτρου)
Τέλος έκλειψης σκιάς: 22:18
Τέλος έκλειψης παρασκιάς: 23:51

Η παρατήρηση και φωτογράφιση της έκλειψης Σελήνης είναι εύκολη και μπορεί να γίνει διά γυμνού οφθαλμού, με κιάλια, με τηλεσκόπιο καθώς και οποιαδήποτε σχεδόν φωτογραφική μηχανή.

Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι:

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΤΑΥΡΟΙ

Εσείς Λιοντάρια μην φοβηθείτε τίποτα διότι με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο σας, θα συλλέξετε όση δύναμη κι αποφασιστικότητα απαιτείται για να φέρετε εις πέρας όσα σας απασχολούν και να προχωρήσετε μπροστά, χωρίς να υποπέσετε σε υπερβολές ή δραματικές καταστάσεις.

Για εσάς τους Υδροχόους πάλι, που η Σεληνιακή έκλειψη (Πανσέληνος) γίνεται στον αξονά σας -στις 7 του μηνός- θα σημάνει το πρώτο καμπανάκι που αφορά σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας που θα απαιτήσουν την προσοχή σας.

Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής.

Αγαπημένοι μας Ταύροι, μην τα βάψετε μαύρα, προτού βεβαιωθείτε ότι όντως θα σας βλάψει, διοτι όλα διορθώνονται. Το πολύ-πολύ να την πατήσετε άσχημα με κάποιο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσετε, καθότι είναι πολύ (μα πολύ) έξω από τα δικά σας δεδομένα.



Σας ευχόμαστε να απολαύσετε το ρομαντικό φως της Πανσελήνου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved