Έλα να σου εξηγήσω το όνειρο!

Όχι όχι, ονειροκρίτης δεν είμαι!

Έλα να σου εξηγήσω το όνειρο!

Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων (και είμαι καλά)! Πριν λίγες μέρες διαπίστωσα ότι τα όμορφα όνειρά μου διέκοπταν οι πολύ συχνές επισκέψεις μου στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της νύχτας! Πολλά νερά; Άγχος; Δεν το έψαξα πολύ. Ξαφνικά όμως άρχισα να έχω και άλλα συμπτώματα όπως τσούξιμο και πόνο χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς.

«Συμπτωματοκρίτη» δεν χρειάστηκα... είχα απλώς ουρολοίμωξη!

Επιστημονικά ουρολοίμωξη καλείται κάθε λοίμωξη (συνήθως βακτηριακή) που προσβάλλει κάποιο τμήμα του ουροποιητικού συστήματος... Ρώτησα τις φίλες μου αν είχαν ποτέ και πώς το αντιμετώπισαν. Πολύ νερό, πλύσεις στην περιοχή και από το πουθενά μία καινούργια λέξη: Cranberries! Καλέ, αυτά είναι κάτι μικρά μπαλάκια κόκκινα που τα βάζουμε στα δημητριακά μας! Τι σχέση έχουν με την ουρολοίμωξη;

Και κάπου εδώ θα σας εξηγήσω και το Cranberry! Η υπερτροφή που λέγεται cranberry βοηθά στην αποτελεσματική πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οι χημικές ουσίες των cranberries αποτρέπουν τα βακτήρια από το να κολλήσουν στα κύτταρα του ουροποιητικού συστήματος, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται και ο πολλαπλασιασμός τους! Φοβερό;

Με λίγα λόγια, αν στην διατροφή μας προσθέσουμε με κάποιο τρόπο τα Cranberries προλαμβάνουμε την ουρολοίμωξη!

Επειδή (ως Δίδυμος) δεν είμαι fan του να ψάχνω τα φρούτα και τις υπερτροφές κάθε βδομάδα, έψαξα τις επιλογές που είχα online για δισκία. Και ιδού το όνειρο!
Η υπερτροφή σε δισκία, στο SUPERFOODS® CRANBERRY 5000!

Τις έχεις πάντα μαζί σου, τις καταναλώνεις όπου θες απλά με λίγο νεράκι και βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας του ουροποιητικού συστήματος και στην ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία λόγω της μεγάλης ποσότητας βιταμίνης C που περιέχουν!

SUPERFOODS CRANBERRY 5000

Επίλογος: Κανένα όνειρο δεν πρέπει να διακόπτεται! Βάζουμε στη ζωή μας SUPERFOODS® CRANBERRY 5000 και απολαμβάνουμε υγιεινή και «ονειρεμένη» ζωή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved