«Εχθές στο βράδυ σε είδα στο όνειρο μου…»: Όταν ο έρωτας «τρυπώνει» στα όνειρά σου!

Ονειρεύτηκες ότι τρέχεις πίσω από τον πρώτο σου έρωτα ή μήπως είδες πως κοιμάσαι αγκαλιά με τον καλύτερό σου φίλο;

«Εχθές στο βράδυ σε είδα στο όνειρο μου…»: Όταν ο έρωτας «τρυπώνει» στα όνειρά σου!

Ζεις έναν ονειρικό έρωτα ή μήπως ονειρεύεσαι να ερωτευτείς; Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου το σίγουρο είναι ότι όταν θέλεις κάποιον πολύ, τον βλέπεις συχνά στα όνειρά σου!

Ονειρεύτηκες ότι τρέχεις πίσω από τον πρώτο σου έρωτα ή μήπως είδες πως κοιμάσαι αγκαλιά με τον καλύτερό σου φίλο; Μην ανησυχείς! Το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για αυτό και αξίζει να το εξετάσουμε λεπτομερώς.

Την απάντηση στο εν λόγω «καυτό» ερώτημα μπορεί να μας δώσει ο αγαπημένος μας ονειροκρίτης και ίσως εκπλαγείς από τα όσα θα μάθεις διότι, όπως και στη ζωή, έτσι και στα όνειρα, οι ερμηνείες και φυσικά οι επιλογές ποικίλουν!

Έρωτας με τον καλό σου;

Αν δεις, λοιπόν, στο όνειρό σου ότι κάνεις έρωτα με το ταίρι σου ή με κάποιο όμορφο πρόσωπο, αγάπη και ζεστασιά θα νιώσεις. Ωστόσο, αν ο «πρωταγωνιστής» του ονείρου σου δεν είναι ο... πρίγκιπας του παραμυθιού (ναι, υπάρχουν και οι βάτραχοι), τότε το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο.

Εσένα... δεν σε ξέρω από κάπου!

Τι θα συμβεί, όμως, στην περίπτωση που δεις κάποιον άγνωστο στο πλευρό σου; Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη του Astrology.gr, πρόκειται για μια προειδοποίηση που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν. Το όνειρο αυτό σε προειδοποιεί, ουσιαστικά, να μην κάνεις εύκολα καινούριες γνωριμίες το επόμενο διάστημα.

Πρόσεξε, θα έχεις φασαρίες

Μπορεί ο έρωτας να σου φέρει μπελάδες; Ναι, μπορεί ακόμη και στα όνειρα στην περίπτωση που τα πράγματα γίνουν λίγο... περίεργα. Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αλλά αν ονειρευτείς ότι συνευρίσκεσαι με υπερήλικα άτομα, ίσως αρρωστήσεις ή εξευτελιστείς... στο έπακρο. Τα πράγματα δεν θα γίνουν καλύτερα για εσένα αν δεις πως φλερτάρεις σεξουαλικά με συγγενή. Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις οικογενειακές φασαρίες, σύμφωνα πάντα με τον ονειροκρίτη. Oops!

Έρωτας σε πρώτο πλάνο

Πάντως, τύχη και καλές εξελίξεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν θα έχεις, αν δεις στο ερωτικό σου όνειρο σου κάποιο δημόσιο πρόσωπο. Ορίστε, ο έρωτας δεν φέρνει μόνο κακά μαντάτα στα όνειρα. Πρόσεξε, όμως, τις λεπτομέρειες! Γράψαμε δημόσιο πρόσωπο και όχι δημόσιο χώρο γιατί στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν... δραματικά. Για την ακρίβεια, μπορούν να φτάσουν έως τη... φυλάκιση.

oneirokriths E1

Αχ αυτός ο έρωτας ο... πλατωνικός

Τα πράγματα με τον πλατωνικό έρωτα στα όνειρα δεν διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα. Στη ζωή βασανίζεσαι και λιώνεις όταν ο έρωτάς σου δεν έχει ανταπόκριση. Ναι, πονάει πολύ αυτό το «θέλω να είμαστε για πάντα φίλοι». Στα όνειρα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σκληρά, αφού αν δεις ένα σκηνικό με έρωτα πλατωνικό, τότε θα βιώσεις απογοήτευση ή προδοσία από το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Μια βάρκα ήταν... μόνη της;

Τώρα που ήρθε το Καλοκαίρι είναι πιθανό να ονειρευτείς ένα ρομαντικό love story με φόντο το μπλε της θάλασσας. Μην ανησυχείς! Αυτή η εκδοχή του έρωτά σου φέρνει καλά μαντάτα. Για την ακρίβεια, αν δεις ότι κάνεις έρωτα πάνω σε πλοίο ή βάρκα ευτυχία σε περιμένει!

oneirokriths E2

Όπως κατάλαβες, τα ερωτικά σενάρια, τόσο στα όνειρα όσο και στην πραγματική ζωή, είναι πολλά! Αν θέλεις να μάθεις τι άλλα μηνύματα σου στέλνουν τα όνειρά σου για τον έρωτα αρκεί ένα «κλικ» στον αγαπημένο μας ονειροκρίτη. Το γράμμα «Ε» κρύβει τις απαντήσεις...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved