Διεθνής αναγνώριση του Newsbomb.gr για δεύτερη χρονιά από το Ινστιτούτου Reuters

Σπουδαία διάκριση για το πρώτο σε επισκεψιμότητα ελληνικό ειδησεογραφικό site.

Διεθνής αναγνώριση του Newsbomb.gr για δεύτερη χρονιά από το Ινστιτούτου Reuters

Το Newsbomb.gr, το ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media το οποίο παραμένει σταθερά πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε από την Επιστημονική έρευνα του Ινστιτούτου Reuters ως η κορυφαία διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης του ελληνικού κοινού. Εκτός από την πρωτιά στα δεδομένα των μετρήσεων της ΕΝΕΔ, το Newsbomb.gr – πιστοποιείται και διεθνώς για την πρώτη θέση που κατέχει στην εμπιστοσύνη του κόσμου.

bomb

Σύμφωνα με τα ευρήματα του 6ου ετήσιου Digital News Report του Ινστιτούτου Reuters για τη μελέτη της Δημοσιογραφίας, η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού στην Ελλάδα με ποσοστό 95%, επιλέγουν να ενημερωθούν από το διαδίκτυο και εν συνεχεία από τα Social media (69%), ενώ παραδοσιακά Μέσα όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και ο έντυπος Τύπος σημειώνουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά.

H εν λόγω έρευνα που αποτελεί μέρος επιστημονικής μελέτης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, διενεργήθηκε σε δείγμα 70.000 πολιτών από 36 χώρες και σε συνδυασμό με άλλες ποιοτικές έρευνες που έγιναν, την καθιστούν την πιο πλήρη καταγραφή για τα ΜΜΕ και τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνονται οι πολίτες στον κόσμο.

H DPG Digital Media (www.dpgmedia.gr) μέλος του DPG GROUP OF COMPANIES, κατέχει την εμπορική εκμετάλλευση του Newsbomb.gr και αποτελεί το πληρέστερο δίκτυο digital media της Ελληνικής αγοράς. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων sites, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, αλλά και τις συνέργειες με τις εταιρίες του Ομίλου στους τομείς του Web Development, του Integrated και του Mobile Marketing, παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες digital υπηρεσίες στον τομέα της διαφήμισης, του marketing και της επικοινωνίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved