Πότε θα γίνουν εκλογές; Τι λένε τα άστρα;

Γιατί το φετινό φθινόπωρο έχει σαφώς άρωμα εκλογών!

Πότε θα γίνουν εκλογές; Τι λένε τα άστρα;

Τον τελευταίο χρόνο γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Από την μια πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις ζητούσε σχεδόν καθημερινά κι από την άλλη η κυβέρνηση επαναλάμβανε... μονότονα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το 2019.

Κι όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στην μέση...

Γιατί το φετινό φθινόπωρο και συγκεκριμένα το διάστημα από 19/10 έως 18/11 έχει σαφώς άρωμα εκλογών!
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει βέβαια και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος αλλά σε κάθε περίπτωση μια εκ των τεσσάρων Κυριακών της περιόδου (22/10, 29/10 και 5/11 ή 12/11) θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να στηθούν... κάλπες!

Μάλιστα ως προς τον αρχηγό κόμματος που θα επικρατήσει τα άστρα υποδεικνύουν τον Αλέξη Τσίπρα με μια βασική προϋπόθεση: Την ημέρα των αστρολογικών γενεθλίων του (27/7) να βρίσκεται στην Ελλάδα και... κατά προτίμηση σε κάποιο νησί του Αιγαίου!

Όσον αφορά τώρα το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο θα πορευτούμε ως τις κάλπες, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα καταλήξει η συμφωνία για το χρέος. Σας έχω ξαναγράψει βέβαια ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε πορεία ανάπτυξης κι αυτό θα πιστοποιηθεί ανεξάρτητα με τα «τερτίπια» του κάθε χερ Σόιμπλε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved