Νέα SUPERFOODS®: Η επιστήμη συνεργάζεται με τη φύση

H SUPERFOODS® αποτελεί την 1η εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε, στο χώρο του φαρμακείου, τις υπερτροφές μέσω φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Νέα SUPERFOODS®: Η επιστήμη συνεργάζεται με τη φύση

Διαθέτει μεγάλη γνώση και εξειδίκευση στους θησαυρούς αυτούς της φύσης, που εδώ και αιώνες χαρίζουν στον άνθρωπο υγεία και ευεξία, χάρη στα μοναδικά ενεργά συστατικά τους. Με εξελιγμένες μεθόδους επεξεργασίας και εκχύλισης, η SUPERFOODS® συμπυκνώνει τις υπερτροφές σε συμπληρώματα διατροφής που διατηρούν τις ιδιότητες, τα οφέλη και τη δύναμή τους.

Το 2017 είναι μια χρονιά επανεκκίνησης για τη SUPERFOODS®! Νέα καινοτόμα προϊόντα προστίθενται στη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, που προσφέρουν μοναδικά οφέλη στον οργανισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η νέα SUPERFOODS® άλλαξε επίσης, την εταιρική της εικόνα ενώ νέες συσκευασίες προϊόντων ξεχωρίζουν πλέον στα ράφια των φαρμακείων. Η νέα αρχιτεκτονική της SUPERFOODS® συνδυάζει τη σοφία της φύσης με τη δύναμη της επιστήμης, σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας δημιούργησε συνεργασίες με μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η SUPERFOODS® αναζητά διαρκώς νέες, μελετημένες συνθέσεις αλλά και εξελιγμένες μεθόδους επεξεργασίας που να διασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και άριστη ποιότητα. Το 2017 η SUPERFOODS® πραγματοποιεί σημαντική ανάπτυξη στην Ελληνική αγορά, ενώ εστιάζει αποτελεσματικά και στις εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Η SUPERFOODS® είναι υπερήφανος Χορηγός Ονοματοδοσίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS. Παράλληλα, δημιουργεί μία καινοτόμα πλατφόρμα δράσεων που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του Αθλητισμού, στηρίζοντας αθλητικά σωματεία σε διάφορες περιοχές. Τέλος, υποστηρίζει ομάδες ανά την επικράτεια της Α1 κατηγορίας του Ελληνικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης.


Η SUPERFOODS® είναι η εταιρεία που φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα στην αγορά των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και του φαρμακείου, καθώς οι δύο μέτοχοι, οι Όμιλοι Γιαννακόπουλου και Παπάζογλου επενδύουν σημαντικά, ώστε να πετύχει το εγχείρημα. Όραμα της, είναι να αναδείξει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τη δύναμη που μπορεί να προσφέρει η φύση στο σύγχρονο άνθρωπο.

astrology

Για να είσαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου
SUPERFOODS®: Τα καλύτερα της Φύσης.

www.superfoods.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved