Θα εφαρμοστούν τα επιπρόσθετα μέτρα; Τι λένε τα άστρα;

Αστρολογική εκτίμηση για τα οικονομικά της Ελλάδος σε βάθος πενταετίας

Θα εφαρμοστούν τα επιπρόσθετα μέτρα; Τι λένε τα άστρα;

Η δεύτερη αξιολόγηση βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της και στις τάξεις των πολιτικών έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» σχετικά με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας.

Οι μεν κυβερνητικοί υποστηρίζουν ότι η χώρα βγαίνει οριστικά από την κρίση, οι δε αντιπολιτευόμενοι μιλούν για μια ακόμη «καταστροφή». Τι μέλλει γενέσθαι τελικά;

Όσες και όσοι με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι εκτίμησα σωστά τις εξελίξεις τόσο για την πρώτη, όσο και για την δεύτερη αξιολόγηση. Πέρυσι σας είπα και σας έγραψα ότι η πρώτη θα έκλεινε τον Μάιο του 2016, την ώρα μάλιστα που ένα μήνα πριν όλα έδειχναν δυσοίωνα, ενώ για την δεύτερη, τόνισα ότι αστρολογικά δεν είχε βάση η αισιοδοξία των κυβερνώντων ότι θα έκλεινε τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, αφού ο... Κρόνος δεν θα το επέτρεπε.

Ίσως να θυμάστε ακόμη ότι οι εκτιμήσεις για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας το 2017 είναι ευοίωνες, σε βαθμό που να μπορούμε να μιλάμε για ένα «άλμα» κι εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι αυτό θα πιστοποιείται ολοένα και περισσότερο, καθώς περνούν οι μήνες.

Περνώντας βέβαια στο 2018, φαίνεται πως θα υπάρξουν νέες καθυστερήσεις ως προς την λήξη του προγράμματος, με συνέπεια να μην ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, όπως προβλέπεται. Αυτή η καθυστέρηση όμως δεν πρόκειται να παραταθεί και το 2019, αντίθετα οι αστρολογικές ενδείξεις παραπέμπουν και πάλι σε μια εξαιρετική πρόοδο, που θα «φανεί» και στην κοινωνία.

Υποτίθεται βέβαια ότι τόσο το 2019, όσο και το 2020 θα εφαρμοστούν τα επιπλέον μέτρα της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδος και των δανειστών της. Και γράφω «υποτίθεται» γιατί σύμφωνα με αυτά που «γράφει» ο ουρανός, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο!

Αντίθετα, η έξοδος του Κρόνου από τον 8ο οίκο της Ελλάδος και η είσοδος του Δία σε αυτόν, παραπέμπουν σε μια σταδιακή άρση των περιορισμών και μια γενναία χρηματοδότηση, αναπτυξιακής κατεύθυνσης.

Κι αυτό πιστοποιείται τόσο από την Ηλιακή επιστροφή του 2019, όσο και από εκείνην του 2020, η τελευταία μάλιστα είναι τόσο «αβανταδόρικη» που δείχνει σαν... ψέμα!

Και κάπου εκεί (2020-2021) τοποθετείται χρονικά μια ακμή της Ελληνικής οικονομίας, που μπορεί να ενισχυθεί και από την εμπορική εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Αλλά... υπάρχει το «αλλά»!

Στην αμέσως επόμενη χρονιά, το 2022 δηλαδή, διαφαίνεται μια νέα κρίση, που με βάση τα προηγούμενα δεν έχει λογική. Όμως αυτό «βλέπω», αυτό σας γράφω. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνον με τα «δικά μας» αλλά με τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη, σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ο επόμενος «κάβος» για την πατρίδα μας. Η διαφορά είναι ότι αυτήν την φορά ο Κρόνος δεν «παίζει μπάλα» μόνος του, αφού πρωταγωνιστεί και ο Ουρανός. Αυτό σημαίνει ότι οι πιέσεις που θα ασκηθούν δεν θα έχουν ως αποτέλεσμα έναν επώδυνο συμβιβασμό αλλά μια αλλαγή πορείας, οπότε ας μην θεωρούμε ως δεδομένη την θέση της Ελλάδος στην Ευρωζώνη αλλά ούτε και την ίδια την Ευρωζώνη...

Σχετικά άρθρα:

Η Ελλάδα μπροστά στον φόβο ενός 4ου Μνημονίου - Είναι υπαρκτός; Τι δείχνουν τα άστρα;

Τι λένε τα άστρα για την δεύτερη αξιολόγηση;

«Στον αέρα» η αξιολόγηση: Θα ανοίξει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved