Εσύ ποιον θα εμπιστευθείς για το μωρό σου; Πιο σύγχρονο & αξιόπιστο, το ανανεωμένο Mothersblog

Το Mothersblog.gr της DPG Digital Media το μεγαλύτερο και πιο διακεκριμένο site στην κατηγορία του, ξανασυστήνεται στο κοινό, πιο «φρέσκο», πιο ανανεωμένο και πιο αξιόπιστο από ποτέ.

Εσύ ποιον θα εμπιστευθείς για το μωρό σου; Πιο σύγχρονο & αξιόπιστο, το ανανεωμένο Mothersblog

Συγκριτικό πλεονέκτημα του Mothersblog, η αξιοπιστία και η δημοσιογραφική και επιστημονική, πλην φιλική στο κοινό, τεκμηρίωση σε μια τόσο ευαίσθητη θεματολογία όπως αυτή που ενδιαφέρει τόσο τις μητέρες, όσο γενικότερα και τους δύο γονείς. Μέσα από την πραγματικά πλούσια ύλη του, το Mothersblog.gr καλύπτει όλο το φάσμα της καθημερινής θεματολογίας που ενδιαφέρει μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες, ενώ την ίδια στιγμή επικεντρώνεται στις ανάγκες των σύγχρονων γονιών, προσφέροντας αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες για κάθε στάδιο της ζωής της μητέρας και του παιδιού: Από την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού μέχρι την εφηβεία, το Mothersblog.gr είναι το σημείο αναφοράς για όλους τους σύγχρονους γονείς.

Οι διακεκριμένοι συνεργάτες του, πραγματικά ειδικοί στο αντικείμενό τους, συνιστούν εγγύηση ότι αυτό που θα διαβάσει ο αναγνώστης δεν θα είναι απλά κάτι που βρήκε στο Internet ή τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά μια χρήσιμη και αξιόπιστη πληροφορία.

Με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη αλλά και την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του περιεχομένου, η νέα σχεδίαση δίνει έμφαση στη ταχύτητα και την ευκολία περιήγησης ακολουθώντας τις αρχές του Mobile first design.
Ειδικά εργαλεία διατίθενται εντελώς δωρεάν στο κοινό και εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες μίας μητέρας, από τη σύλληψη μέχρι και την ανάπτυξη του παιδιού, την ίδια στιγμή που η ιδιαίτερα προσεγμένη δόμηση της αρχιτεκτονικής της πληροφορίας, η αναδιάταξη του περιεχομένου προς όφελος του αναγνωστικού κοινού, αλλά και οι θέσεις για την αρτιότερη προβολή των διαφημιζομένων, συμβάλλουν ώστε το Motherblog.gr να διατηρήσει και να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά που το έφεραν στην πρώτη θέση των επιλογών των Ελλήνων γονέων.

H DPG Digital Media (www.dpgmedia.gr), μέλος του DPG GROUP OF COMPANIES, αποτελεί το πληρέστερο δίκτυο digital media της Ελληνικής αγοράς. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων sites, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, αλλά και τις συνέργειες με τις εταιρίες του Ομίλου στους τομείς του Web Development, του Integrated και του Mobile Marketing, παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες digital υπηρεσίες στον τομέα της διαφήμισης, του marketing και της επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Τούλα Ματζώρου, DPG Group Marketing and Communication Manager, e-mail: c.Matzorou@dpg.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved