Ένας εφιάλτης, μια βέρα και το βατραχάκι που έγινε... πρίγκιπας!

Δεν θυμάμαι όλα τα όνειρα, αλλά αυτόν τον τραγελαφικό εφιάλτη, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ

Ένας εφιάλτης, μια βέρα και το βατραχάκι που έγινε... πρίγκιπας!

Πιστεύετε στα όνειρα; Αν ναι, τι θα λέγατε αν ένα βράδυ κλείνατε τα μάτια σας και αντί για τον έρωτα της ζωής, βλέπατε έναν... βάτραχο να σας περιμένει στης Εκκλησιάς την πόρτα;

Αυτό ακριβώς μου συνέβη πριν από έναν μήνα... στον ύπνο μου. Ναι, βλέπω πολλά όνειρα και σίγουρα δεν τα θυμάμαι όλα με λεπτομέρειες, αλλά αυτόν τον -ομολογουμένως- τραγελαφικό εφιάλτη, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!
Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό έγινα 30 ετών και η θεία μου, μαζί με τα «χρόνια πολλά» μου είπε: «Άντε κουκλίτσα μου, ήρθε η ώρα να παντρευτείς κι εσύ». Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν ήθελα ποτέ να βρω έναν «πρίγκιπα» που θα αποδεικνύονταν... βάτραχος.

Θα σας αποκαλύψω, λοιπόν, τι είδα στον ύπνο μου για να καταλάβετε γιατί σας τα αναφέρω όλα αυτά.

Εφιάλτης έξω από τη... Βουλή

Ονειρεύτηκα, λοιπόν, ότι ήταν νύχτα και βάδιζα ανέμελα στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, όταν βρέθηκα έξω από το κτίριο της Βουλής, είδα ξαφνικά έναν τεράστιο, βρώμικο βάτραχο να εμφανίζεται μπροστά μου (ναι, τον είδα και δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω). Το σοκ έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν ο βάτραχος άνοιξε το... χέρι του και μου έδωσε μια βέρα!

Τότε άρχισα να φωνάζω δυνατά «βοήθεια», αλλά κανείς δεν ήταν κοντά για να με σώσει και ο γαμπρός-βάτραχος με άρπαξε και με πήγε στον βάλτο του. Στο σημείο αυτό ξύπνησα και διερωτήθηκα: «Πώς και γιατί είδα εγώ τέτοιο όνειρο;».

Πετάχτηκα πανικόβλητη από το κρεβάτι και έτρεξα στο λάπτοπ μου και πληκτρολόγησα με τρεμάμενα χέρια στη Google μια και μόνο λέξη: «Ονειροκρίτης»!

Ο ονειροκρίτης του Astrology.gr μου αποκάλυψε ότι αν δεις στον ύπνο σου ότι περπατάς και αισθάνεσαι ευχάριστα, τα σχέδιά σου θα πετύχουν. «Καλά έως εδώ», σκέφτηκα.

Ο βάτραχος, όμως; Μάθετε, λοιπόν, ότι αν δει κάποιος βάτραχο στο όνειρό του, σημαίνει ότι πρέπει να μελετήσει πρώτα όλα τα ενδεχόμενα, πριν δημιουργήσει νέες κοινωνικές, ερωτικές ή εργασιακές σχέσεις.

«Πάμε πολύ καλά», είπα, διαβάζοντας την ανάλυση του Ονειροκρίτη. Διότι αφού είδα βέρα, σημαίνει γάμος και κάποια στιγμή (εντάξει, το παραδέχομαι) θέλω να παντρευτώ. Απλά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, τα σχέδια μου θα πάνε καλά, αν πρώτα εξετάσω όλες τις... λεπτομέρειες.

Για τη βέρα, δεν έχω να σας γράψω πολλά. Στον Ονειροκρίτη βρήκα ολόκληρη ανάλυση, αλλά ο βάτραχός μου δεν πρόλαβε (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γνωρίζω) να τη βάλει στο δάκτυλό μου. Πάντως, διάβασα ότι αν δεις ότι φοράς βέρα, θα σμίξεις με το ταίρι σου που είναι μακριά κι αν βρίσκεται κοντά σου, σημαίνει ότι σου είναι πιστό!

frog prince

Όσον αφορά στο γιατί ο βάτραχος ήταν βρώμικος, απάντηση δεν έχω, αλλά διάβασα, αν δεις ότι δουλεύεις και είσαι λερωμένος, σημαίνει ότι όλοι θα σε εκτιμούν (ενδιαφέρον...).

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τη Βουλή μας. Γιατί; Γιατί έπρεπε να μου κάνει ο βάτραχος πρόταξη γάμου έξω από τη Βουλή; Οκ, παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά δεν έχω πάθει εμμονή. Η απορία μου λύθηκε χάρη στον Ονειροκρίτη. Στη λέξη Βουλή βρήκα αυτό που έψαχνα. Συγκεκριμένα, διάβασα ότι αν δεις ότι περνάς έξω από τη Βουλή, έχεις πολύ ψηλά όνειρα και φιλοδοξίες! Ναι έχω!
Το συμπέρασμα; Τα σχέδια μου θα πετύχουν, θα παντρευτώ κάποιο αξιοσέβαστο άτομο και παρά το γεγονός ότι μεγαλώνω, οι φιλοδοξίες μου θα παραμείνουν... μεγάλες!

Υ.Γ. Σας εύχομαι όνειρα γλυκά και σας ενημερώνω ότι το βατραχάκι... έγινε τελικά πρίγκιπας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved