Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Απόκτησε τα αγαπημένα σου αστρολογικά βιβλία με έκπτωση 30%!

Eίναι μια υπέροχη αφορμή για να αρχίσεις ξανά το διάβασμα!

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Απόκτησε τα αγαπημένα σου αστρολογικά βιβλία με έκπτωση 30%!

Βιβλία. Σου κρατούν συντροφιά, σου ανοίγουν νέα παράθυρα για να δεις τον κόσμο, «θρέφουν» την ψυχή και το μυαλό σου και χωρίς αυτά, ο κόσμος σου θα ήταν πιο «φτωχός»!
Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου)
είναι μια υπέροχη αφορμή για να αρχίσεις ξανά το διάβασμα (σε περίπτωση που έχεις εγκαταλείψει αυτό το υπέροχο χόμπι) και για να αποκτήσεις το κατάλληλο βιβλίο για εσένα.

Για αυτόν τον λόγο, το Astrology.gr αποφάσισε να σου προσφέρει όλα τα βιβλία του με επιπλέον έκπτωση 30%! Πώς να πεις «όχι» σε αυτή την ευκαιρία;

Διάβασε! Κάνει καλό στην υγεία!

Άλλωστε, το λένε και οι επιστήμονες: Το διάβασμα κάνει καλό στην υγεία σου! Δεν το πιστεύεις; Κι, όμως, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Sussex, το διάβασμα μπορεί να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις το στρες, να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου! Την ίδια ώρα, κρατά το μυαλό σου σε εγρήγορση, ενώ σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που ασχολούνται με χόμπι, όπως η ανάγνωση, είναι λιγότερο πιθανό να εκδηλώσουν τη νόσο του Alzheimer! Μεταξύ άλλων, όμως, το διάβασμα, σου δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να γίνεις καλύτερο άτομο, ενώ μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχό σου στη «μάχη» κατά της κατάθλιψης!

PHOTO1

Αυτή την προσφορά δεν μπορείς να τη χάσεις!

Για όλους αυτούς -και για ακόμη περισσότερους- λόγους, αξίζει να πεις «ναι» σε ένα βιβλίο και να γιορτάσεις κι εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Για να... το ρίξεις φέτος στο διάβασμα, πρόσθεσε στο καλάθι σου τα βιβλία που επιθυμείς και γράψε τον κωδικό ASTROBOOKS στο ειδικό πλαίσιο, για να εξασφαλίσεις την έκπτωση 30%!
Ο Ταύροι, οι Καρκίνοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες είναι οι μεγαλύτεροι fans του διαβάσματος. Ωστόσο, όλα τα ζώδια θα επωφεληθούν από ένα καλό βιβλίο!

Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας... σου αποκαλύπτονται!

Μήπως θα ήθελες να μάθεις τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας; Χάρη στην εκπληκτική προσφορά του Astrology.gr, τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα απίστευτα ενδιαφέρον βιβλίο που απαντά σε πολλά ερωτήματα γύρω από τεχνικά και ερμηνευτικά θέματα στον τομέα της Ωριαίας, μόνο με 6,58 ευρώ!
Στις σελίδες του βιβλίου, «Τα Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας», που υπογράφει η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, περιέχεται η συσσωρευμένη εμπειρία της συγγραφέως και σκοπό έχει να διαφωτίσει τις εύλογες απορίες των μελετητών. Πρόκειται για το μοναδικό βιβλίο, που δίνει στον αστρολόγο την ευκαιρία να δει την κλασική Αστρολογία στην πράξη.

PHOTO3

Τα πιο... Uranian Ανθολογήματα

Τι θα έλεγες για το βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik»; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις μόλις με 3,43 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι όταν το ανοίξεις, θα εντυπωσιαστείς από τις επιτυχίες αλλά και την ακρίβεια των γεγονότων. H Uranian Astrology είναι μια αστρολογική προσέγγιση, σχετικά άγνωστη στους Έλληνες αστρολόγους, που αναδεικνύει μια άλλη προσέγγιση της αστρολογικής ερμηνείας. Με απεριόριστο σεβασμό στην Κλασσική Αστρολογία και ιδιαίτερο ζήλο για την Uranian, το βιβλίο «Ανθολογήματα της Uranian» επιχειρεί ένα βήμα παραπάνω.

PHOTO4

Μήπως σε απασχολούν τα ερωτικά σου;

Αν σε απασχολούν τα ερωτικά σου ή θέλεις απλά να μάθεις περισσότερα για αυτό το σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου, τότε αξίζει να διαβάσεις τα «Ερωτικά μαθήματα Αστρολογίας I & ΙΙ». Τώρα μπορείς να αποκτήσεις και τα δύο βιβλία μόνο με 4,83 ευρώ (από 24,43 ευρώ, που ήταν η αρχική τιμή). Τα «Ερωτικά μαθήματα Αστρολογίας» περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- διάφορες αστρολογικές Τεχνικές Συναστρίας και γενικότερης προσέγγισης Ωροσκοπίων, όπου με απλό τρόπο θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς αν η σχέση δύο ατόμων θα οδηγήσει σε μια πιο μόνιμη δέσμευση ή αν πρόκειται για μια παθιασμένη σχέση που τελειώνοντας θα αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι της!

PHOTO5

Ένα καλό βιβλίο για εσένα που ενδιαφέρεσαι για την οικονομία

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις τα πάντα όσον αφορά στην οικονομία, τότε σίγουρα αξίζει να διαβάσεις το βιβλίο «Χρηματιστηριακή Αστρολογία». Με αρχική τιμή τα 21,00 ευρώ, τώρα μπορείς να το αποκτήσεις μόλις με 6,30 ευρώ! Συγγραφέας του πρώτου μέρους του βιβλίου είναι η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, της οποίας οι αστρολογικές χρηματιστηριακές μελέτες αναφέρονται αποκλειστικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο, δηλαδή στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης (NYSE), στον δείκτη Dow Jones και στο χρηματιστήριο του Nasdaq! Το δεύτερο μέρος, υπογράφεται από τον κ. Δ. Κορωνάκη και, μεταξύ άλλων, σε αυτό παρουσιάζονται: Το ιστορικό της ίδρυσης του ΧΑΑ και τα πιθανά ωροσκόπιά του, ο ρόλος των πλανητών και των αστρολογικών οίκων στα οικονομικά θέματα, μία πρωτοποριακή αστρολογική μέθοδος για την αλάνθαστη επιλογή μετοχών, κ.ά.

PHOTO6

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, μην ξεχάσεις να γιορτάσεις φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με τον πιο όμορφο τρόπο: Κάνοντας δώρο στον εαυτό σου ένα μοναδικό βιβλίο! Και να θυμάσαι: Το διάβασμα είναι απόλαυση!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Εκμεταλλεύσου την προσφορά του Astrology.gr και απόκτησε τώρα το βιβλίο που σου ταιριάζει! Βρες τα όλα εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved