Ο εφιάλτης που έγινε το πιο… όμορφο όνειρο!

Δες τι σημαίνει το όνειρο που είδες για να μην στενοχωριέσαι άδικα

Ο εφιάλτης που έγινε το πιο… όμορφο όνειρο!

Είστε από τους ανθρώπους που θυμούνται τα όνειρά τους; Εγώ τα θυμάμαι πάντα και με λεπτομέρειες, ωστόσο, η καλύτερή μου φίλη ισχυρίζεται ότι δεν βλέπει ποτέ όνειρα! Όταν, λοιπόν, μια νύχτα τον περασμένο μήνα ξύπνησε τρομαγμένη από έναν «εφιάλτη», δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Ήταν 5 τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά την άκουσα να περπατά πανικόβλητη στο σπίτι. «Τι έγινε;», τη ρώτησα. «Είδα ένα κακό όνειρο», μου απάντησε με τρεμάμενη φωνή.
«Είσαι σίγουρη ότι ήταν κακό;», τη ρώτησα ξανά για να λάβω την απάντηση: «Τι εννοείς; Δεν με πιστεύεις; Δεν βλέπεις ότι έχω χλομιάσει; Ήταν σκέτη καταστροφή. Κάτι θα συμβεί, το ξέρω».

Επειδή, όμως, εγώ νύσταζα πολύ και ειλικρινά ήθελα να καταλάβει ότι πολλά από τα όνειρα που βλέπουμε και μας τρομάζουν, μπορεί να έχουν μια πραγματικά θετική σημασία, πήρα απλά στα χέρια μου το tablet και άρχισα να... Googlάρω!
«Ορίστε», είπα στη φίλη μου. «Πες μου τι σε τρόμαξε και έλα να δούμε στον ονειροκρίτη του Astrology.gr τι σημαίνουν τα όσα είδες. Βάζω στοίχημα ότι το όνειρό σου ήταν καλό», ανέφερα και αρχίσαμε τη... μελέτη!

Μίλα μου για... αμύγδαλα!

Η φίλη μου η Αναστασία, λοιπόν, είδε ότι βρισκόταν στον κήπο του παλιού της σπιτιού όταν την πλησίασε η αδερφή της -η οποία ζει στο εξωτερικό- για να της δώσει να φάει... αμύγδαλα.
«Ήταν ξερά;», τη ρώτησα. «Ναι», απάντησε φανερά αναστατωμένη. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, της αποκάλυψα ότι ο ονειροκρίτης ανέφερε ότι «αν δεις ότι τρως αμύγδαλα ξερά, θα παραβρεθείς σε χαρά ή σε γάμο»!
Να δούμε, όμως και τι λέει ο ονειροκρίτης του Astrology και για τα αδέλφια. Αναφέρει, λοιπόν, ότι «αν δεις ότι επιστρέφουν ο αδελφός ή η αδελφή σου που έλειπαν μακριά, θα πάρεις ανέλπιστη χαρά».

amygdala neo dg

Αγκάθια; Μην φοβάσαι, δεν «τρυπάνε»!

Όλα καλά μέχρι εδώ! Πώς, όμως, το όνειρο της φίλης μου έγινε εφιάλτης; Ξαφνικά, ο κήπος της άρχισε να γεμίζει με μεγάλα αγκάθια και εκείνη τρόμαξε και άρχισε να τρέχει σαν τρελή για να τον καθαρίσει! Ούτε τα αγκάθια, όμως, σημαίνουν απαραίτητα κάτι κακό, διότι, ψάχνοντας στον ονειροκρίτη για τη συγκεκριμένη λέξη μπορεί κανείς να διαβάσει μεταξύ άλλων- ότι «αν καθαρίζεις κήπο ή άλλο χώρο από αγκάθια, θα απαλλαγείς από τα προβλήματά σου».

agkatia f

Α, όπως λέμε... αίμα;

Στη συνέχεια, είδε αίμα να τρέχει από πάνω της! «Εντάξει, αυτός είναι πραγματικός εφιάλτης», σκέφτηκα. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης μου «έδειξε» ότι έκανα λάθος καθώς το να βλέπει κανείς αίμα καθαρό να τρέχει, «δηλώνει πλούτη και δύναμη»!

Ποιος φοβάται τις... αράχνες;

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όμως είδε και μια τεράστια αράχνη να έρχεται κατά πάνω της. Ευτυχώς, κατάφερε να την εξολοθρεύσει και ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ο ονειροκρίτης αναφέρει πως αν δεις ότι σκοτώνεις αράχνη, κάποιοι που θέλουν να σε βλάψουν, δεν θα προλάβουν! Προσέξτε, όμως, διότι αν δεις μαύρη αράχνη, κάποιος ετοιμάζει κάτι κακό εναντίον σου.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Συνοψίζοντας, λοιπόν, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η φίλη μου θα παραβρεθεί σε ένα χαρμόσυνο γεγονός το επόμενο διάστημα, θα πάρει μια ανέλπιστη χαρά, θα απαλλαγεί από ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί καθώς και ότι τα οικονομικά της θα καλυτερέψουν.

Κάπως έτσι, λοιπόν, με τη βοήθεια του ονειροκρίτη, κατάφερα να ηρεμήσω τη φίλη μου και να της δείξω ότι πολλές φορές, τα πράγματα που βλέπει, έχουν διαφορετικές εξηγήσεις και νοήματα. Ο εφιάλτης, λοιπόν, έγινε το πιο όμορφο όνειρο, το οποίο λίγο καιρό αργότερα βγήκε... αληθινό αφού η Αναστασία πήρε μια μικρή αύξηση στη δουλειά της και έμαθε ότι η αδερφή της παντρεύεται! Όσον αφορά στο ποιος ήθελε να της κάνει κακό, δεν το μάθαμε ποτέ! Μάλλον δεν θα πρόλαβε!

gynaika xara
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved