Επίθεση στο Λονδίνο: «Αστρολογικός τρόμος» πάνω από την πόλη!

Η τρομοκρατική επίθεση στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας είχε προβλεφθεί...

Επίθεση στο Λονδίνο: «Αστρολογικός τρόμος» πάνω από την πόλη!

Όσοι και όσες παρακολουθείτε την αρθρογραφία μου και τις εκπομπές «Τι είδε ο μάγος» ξέρετε βέβαια ότι η τρομοκρατική επίθεση έξω από το Κοινοβούλιο του Λονδίνου δεν ήταν κάποια έκπληξη. Αντίθετα, η Ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου έχει στοχοποιήσει την πόλη και το κακό είναι ότι δεν έχουν κλείσει ακόμη όλοι οι συμπαντικοί «λογαριασμοί», αφού ο «αστρολογικός τρόμος» θα πλανάται πάνω από την πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο.

Και για να προλάβω τους... κακεντρεχείς επικριτές της Αστρολογίας, η συγκεκριμένη πρόβλεψη δεν έγινε «μασώντας δάφνες» αλλά με βάση την αστροχαρτογραφική αποτύπωση του ωροσκοπίου της συγκεκριμένης έκλειψης. Πρόκειται, δηλαδή, για μια έλλογη αξιολόγηση στοιχείων κι όχι για «ψυχανέμισμα».

Όσο για το αστρολογικό timing της επίθεσης (22/3, στις 16:40), φαίνεται να προκύπτει από την διέλευση του αστρικού Ήλιου από την μοίρα της έκλειψης (8 Ιχθύων), κάτι που βάζει «ψύλλους στα αυτιά» για το επόμενο, ανάλογο «ραντεβού», αυτήν την φορά του τροπικού Ήλιου με το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου της έκλειψης στις 23 μοίρες του Κριού. Η ημερομηνία που προκύπτει είναι η 13η Απριλίου, σίγουρα όμως θα μπορούσε να συμβεί κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο και 1-2 ημέρες νωρίτερα. Μάλιστα, αν θέλετε την γνώμη μου η τρομοκρατική επίθεση της 22ης Μαρτίου ήταν σχετικά «μικρή» με βάση τα στοιχεία -ένα είδος «προσεισμού»- και δε θα παραξενευτώ, αν συμβεί κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Londonattack2

Επιπλέον, περιμένουμε την προσεχή διέλευση της Σελήνης από την μοίρα της έκλειψης (26 Μαρτίου) αλλά και εκείνη του αστρικού Ήλιου από το Μεσουράνημά της (8 Μαΐου).

Ευκαιρίας δοθείσης, βέβαια, να σας θυμίσω ότι γενικότερα οι τρεις μήνες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά κρίσιμοι και για το «μέτωπο» της Μέσης Ανατολής αλλά και για τα Ελληνοτουρκικά, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα... πραγματικό «Survivor», με τη συμμετοχή των μεγάλων δυνάμεων της εποχής, την Τουρκία, τους Κούρδους, την Κύπρο, την Ελλάδα, τον ISIS και όχι μόνον! Και το δυστύχημα εδώ είναι ότι το «κοινό» δεν ψηφίζει, απλά αποδέχεται ή όχι το νέο status...

Όσο για το κλείσιμο της αξιολόγησης φαίνεται πως η επόμενη Νέα Σελήνη που γίνεται «επάνω» στο γενέθλιο τετράγωνο Πλούτωνα-Δία της Ελλάδος είναι... κυριολεκτικά «όλα τα λεφτά»! Μέχρι λοιπόν τα τέλη Απριλίου θα έχουμε «ξεμπερδέψει», ίσως μάλιστα με καλύτερους όρους από αυτούς που διαφαίνονται τώρα.


Διάβασε το σχετικό άρθρο που προέβλεπε την επίθεση στο Λονδίνο: Η «τρομερή» Ηλιακή Έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου



Δες το σχετικό βίντεο του Τι είδε ο Μάγος
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved