2017: Οι πλανήτες παίρνουν… φόρα για ένα μεγάλο επιστημονικό άλμα!

Θα αλλάξει το τοπίο στην επιστήμη και την τεχνολογία

2017: Οι πλανήτες παίρνουν… φόρα για ένα μεγάλο επιστημονικό άλμα!

Στο περιθώριο των καταλυτικών κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων που σε διεθνές επίπεδο δεν θα είναι και λίγες μέσα στο 2017, αξίζει να σταθούμε και στις επιστημονικές ανακαλύψεις που έρχονται, αφού δείχνουν ικανές να αλλάξουν πολλά στην αντίληψή μας για το σύμπαν αλλά και στην καθημερινότητά μας.

Η μοναδικότητα αυτών των ανακαλύψεων και εφαρμογών διαφαίνεται από την αντίθεση του Δία στον Ζυγό με την σύνοδο Ουρανού-Έριδας στον Κριό. Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μου, η σύμπραξη Ουρανού και Έριδας φτάνει από μόνη της για να αλλάξει το τοπίο στην επιστήμη και την τεχνολογία, αφού στο παρελθόν έχει «δώσει» την είσοδο του ηλεκτρομαγνητισμού στην ζωή μας, το βασικό πλαίσιο της μηχανικής των κβάντα αλλά και την πενικιλίνη. Σκεφτείτε μόνον πώς θα ήταν η ζωή μας σήμερα, χωρίς όλα αυτά.

Και από την στιγμή που η μελέτη του μικρόκοσμου και οι εφαρμογές που απορρέουν από αυτήν έχουν ήδη περάσει σε πολύ πιο εξελιγμένο επίπεδο, οι προσδοκίες μας για κάτι ακόμη πιο «μεγάλο» δεν είναι άτοπες.

Μάλιστα, η συμβολή του Δία παραπέμπει σε ένα «πακέτο» ανακαλύψεων, από την Φυσική μέχρι την Ιατρική και την Βιολογία και σε αυτές η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και η τεχνητή ζωή αναμένεται να έχουν την «μερίδα του λέοντος».

Οι πλανήτες λοιπόν έχουν πάρει... φόρα και ετοιμάζονται για το μεγάλο επιστημονικό άλμα που έρχεται. Και μια πρώτη γερή ώθηση αναμένεται με την «τρομερή» Ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου, εξ αιτίας της συμμετοχής του Άρη στην μεγάλη «κοσμική» αντίθεση. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό, «επάνω» στον Ουρανό και την Έριδα και απέναντι από τον Δία. Βέβαια, η παρουσία του υποδηλώνει ένα αρχικά δυσεπίλυτο πρόβλημα, μια πρόκληση που θα πρέπει να βρει άμεσα την απάντησή της, ιδιαίτερα ως προς τις δυσάρεστες επιπτώσεις μιας επιθετικής επιδημίας ή μιας «αλλόκοτης» συμπεριφοράς των ψηφιακών συστημάτων.

Η επόμενη κρίσιμη καμπή είναι το φθινόπωρο, κοντά στην Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, χωρίς όμως κάποιο αντίστοιχο «ζόρισμα».

Από εκεί και ύστερα, μένει να δούμε την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι νέες ανακαλύψεις ύψιστης σημασίας, αφού στον κόσμο που ζούμε, η εμπειρία μας διδάσκει ότι στην πλειοψηφία τους θα χρησιμοποιηθούν από τα κέντρα εξουσίας στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσής τους κι ενός ακόμη πιο ασφυκτικού ελέγχου των μαζών. Κι εδώ ταιριάζει το ενός καλού, μύρια... κακά έπονται!

Σχετικά άρθρα

Ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος!

«Τα ζώδια άλλαξαν», μια επαναλαμβανόμενη φάρσα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved