Τι λένε τα άστρα για την προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ;

Θα προλάβει να κάνει κάποια από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά;

Τι λένε τα άστρα για την προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ;

Παρά τις ομοβροντίες κριτικής που δέχεται από τους «political correct» κύκλους, ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν παύει συντηρεί τον προσωπικό του «μύθο», που στο γενέθλιο ωροσκόπιό του φωτογραφίζεται από τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 10ο οίκο και τον Άρη στον ωροσκόπο του. Αμφότεροι οι πλανήτες πιστοποιούν την ιδιότητα του «παραβάτη» και μένει να δούμε αν η θητεία του θα έχει κάποιες αναλογίες με εκείνην του Ιουλιανού στον θρόνο του Βυζαντίου.

Η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ γίνεται με τον αστρικό Πλούτωνα απέναντι από τον Ήλιο του στους Διδύμους, κάτι που είναι ενδεικτικό μιας καταλυτικής μεταβολής στην ζωή του. Παράλληλα όμως είναι κι ένας οιωνός αντιπαράθεσης με υπόγεια κέντρα εξουσίας, που μπορεί να οδηγήσει σε δραματικές εξελίξεις. Ήδη έχω μιλήσει για το ενδεχόμενο να «τον φάνε» σε περίπου δύο –ή το πολύ τρία- χρόνια από τώρα.
Και παρότι την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές δεν είναι γνωστή η ακριβής στιγμή της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του ώστε να γίνει μια πληρέστερη αστρολογική προσέγγιση (θα πούμε περισσότερα στο «Τι είδε ο μάγος» της 28ης Ιανουαρίου), δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την ένδειξη στο ωροσκόπιό του, που παραπέμπει σε ένα απότομο τέλος της Προεδρίας του.

Αναφέρομαι στην σύνοδο του προχωρημένου Ουρανού με τον γενέθλιο Άρη στον Λέοντα, μια όψη που θα γίνει ακριβής το καλοκαίρι του 2018, έχει μάλιστα και «ουρά», αφού τον χειμώνα του 2020, ο ίδιος Ουρανός θα «πιάσει» τον γενέθλιο ωροσκόπο του. Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη, δηλαδή...

Και μένοντας στην πρώτη ένδειξη, το κακό είναι πως το εναλλακτικό σενάριο μπορεί μεν να είναι πιο ασφαλές για τον ίδιο αλλά όχι και για τον κόσμο, αφού η ακραίες του πτυχές θα εκφραστούν μέσα από μια παράτολμη όσο και «εξωφρενική» πολιτική, είτε απέναντι στους εσωτερικούς εχθρούς του, είτε απέναντι στην Κίνα. Αυτό το σενάριο πάντως δεν υποστηρίζεται και τόσο αστρολογικά, αντίθετα οι ενδείξεις στον χάρτη του αντιπροέδρου Μάικ Πένς, υποδηλώνουν ότι θα αναλάβει εκείνος την Προεδρία των ΗΠΑ, επαναφέροντας τα πράγματα σε μια πιο συμβατική τροχιά.

Βέβαια, πριν από τα «πύρινα χρόνια» που έρχονται για τον ίδιο, ο Ντόναλντ Τραμπ θα προλάβει να κάνει κάποια από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά, όπως για παράδειγμα το να «βάλει χέρι» στην παγκοσμιοποίηση αλλάζοντας τους όρους της και να προσεγγίσει την Ρωσία, προαλείφοντας μια «νέα Γιάλτα». Φαίνεται μάλιστα ότι το διάστημα από τον φετινό Ιούνιο μέχρι τον μεθεπόμενο θα είναι το πιο γόνιμο και «νικηφόρο» για τις επιδιώξεις του.

Photo: chibus.com

Σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ, ένα «παιδί» του Ουρανού

Τι δείχνουν τα άστρα για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved