Social Media Awards 2016: Η Lab14 κέρδισε το Bronze βραβείο για τη social media καμπάνια του Novalac

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Lab 14, μέλος του ομίλου εταιρειών D.P.G. του κ. Δ. Γιαννακόπουλου, ύστερα από συμμετοχή της κέρδισε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Healthcare, στο διαγωνισμό Social Media Awards 2016 για τη social media καμπάνια του βρεφικού γάλακτος Novalac.

Social Media Awards 2016: Η Lab14 κέρδισε το Bronze βραβείο για τη social media καμπάνια του Novalac

Τα προϊόντα Novalac ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας ΒΙΑΝ Α.Ε. από τα μέσα του 2012. Η εταιρεία ΒΙΑΝ Α.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διανομή και προώθηση των προϊόντων Novalac ως θυγατρική της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., η οποία είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία τους.

Οι υποψηφιότητες στα βραβεία Social Media Awards 2016 ήταν συνολικά 580, από 80 διαφορετικές εταιρείες, κάνοντας το έργο της Κριτικής Επιτροπής ιδιαίτερα δύσκολο.

Η κάθε εταιρεία παρουσίασε τις καλύτερες δουλειές της στα social media στη χώρα μας για φέτος.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω online συστήματος αξιολόγησης από την Κριτική Επιτροπή και τα βραβεία προέκυψαν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Η τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα την Τρίτη 8/11/2016 στο House of Social Media Awards (Fantasia). Το βραβείο παρέλαβαν από κοινού ο κος Παναγόπουλος Ε., Senior Digital Marketing Manager και η κα Θεοφιλοπούλου Μ., Senior Art Design από τη Lab14, μαζί με τον κο Μωραΐτη Δ., Business Unit Director από τη ΒΙΑΝ Α.Ε..

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved