Μήπως έρχεται η ώρα της πτώσης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Τι δείχνουν τα άστρα;

«Ό,τι ανεβαίνει, πέφτει» Αυτό λέει ο κοσμικός νόμος και ο παντοδύναμος, μέχρι σήμερα, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δεν αποτελεί εξαίρεση...

Μήπως έρχεται η ώρα της πτώσης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Τι δείχνουν τα άστρα;

Σύμφωνα λοιπόν με τις αστρολογικές ενδείξεις το 2017 είναι για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μια αμφίσημη χρονιά, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μια χρονιά που ξεκινά ως «θρίαμβος» αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Ως Παρθένος των τελευταίων ημερών (γεν 18/9/1942, ώρα 11:45, στο Freiburg) είναι πολύ πιθανό να «ξεγελαστεί» από την υποστήριξη που του παρέχει ο Δίας (στα πρόσφατα γενέθλιά του έχει σύνοδο Ήλιου-Δία) και να θεωρήσει πως όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδιά του κι ακόμη καλύτερα.
Ωστόσο, η γενέθλια σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα (και τον Άρη) παραπέμπει κυρίως σε «σαρωτικές» αποκαλύψεις για κάποιες από τις μεθοδεύσεις του αλλά και τα οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετεί κρυφά.

Η δυναμική της συγκεκριμένης τριπλής συνόδου φάνηκε εξ άλλου στο οικονομικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε πριν από χρόνια σε βάρος του και το οποίο ο ίδιος προσπαθεί να... ξεχάσει, κουνώντας το δάκτυλο στην Ελλάδα και όχι μόνο. Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα και επειδή η «τάξις και ηθική» του χερ Σόιμπλε είναι σάπια από την γέννησή της, νομοτελειακά το «κάστρο» που έχει κτίσει θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Στο επικείμενο «μπαράζ» των αποκαλύψεων συνηγορεί και ο Πλούτωνας που ως «προοδευμένος» ετοιμάζεται να «πιάσει» τον γενέθλιο Ερμή του Γερμανού Υπουργού των Οικονομικών στην 21η μοίρα του Ζυγού και στον 12ο οίκο.

Επιπλέον, η σύνοδος της «προχωρημένης» Δήμητρας με τον γενέθλιο Κρόνο του παραπέμπει σε νομικά προβλήματα, ιδίως μέσα στο 2018.

Κι όσο για το εγγύς μέλλον καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα της Deutsche bank που η κρίση της απειλεί να τινάξει στον αέρα το οικονομικό «θαύμα» της Γερμανίας και όχι μόνον.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και με την ελπίδα πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα «καεί» πριν προλάβει να μας... κάψει εντελώς!

Σχετικά άρθρα

Deutsche Bank, η ώρα της κρίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved