Τα πρώτα ενημερωτικά Viber Public Accounts στην Ελλάδα από την DPG Digital Media

Η DPG Digital Media πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά δημιουργώντας τα πρώτα ελληνικά Viber Public Accounts στον χώρο της ενημέρωσης.

Τα πρώτα ενημερωτικά Viber Public Accounts στην Ελλάδα από την DPG Digital Media

Την παροχή της νέας υπηρεσίας Public Accounts, ανακοίνωσε χθες τo Viber, η κορυφαία παγκόσμια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Η DPG Digital Media πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων εργαλείων ενημέρωσης του κοινού, δημιούργησε και παρουσιάζει τα πρώτα ελληνικά Viber Public Accounts στον χώρο της ενημέρωσης. Ειδικότερα, μέσα από τα Public Accounts του Viber, οι επισκέπτες του Newsbomb.gr, του CNN.gr και του Queen.gr, θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τα Μέσα της επιλογής τους, χρησιμοποιώντας ένα κανάλι επικοινωνίας που ενθαρρύνει την αμφίδρομη επικοινωνία και την άμεση προσωπική επαφή.
Μπείτε στο Viber, αναζητήστε και ακολουθήστε τα Public Accounts του Newsbomb.gr, του CNN.gr, και του Queen.gr και απολαύστε τη νέα εποχή της προσωποποιημένης ενημέρωσης, τόσο μέσα από τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων προς τους followers (1on1 chats), όσο και μέσα από τα εξελιγμένα Chatbots που σας δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματά σας.
H επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης της DPG Digital, κα Τίνα Φερεντίνου δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ένα brand με παγκόσμιο εκτόπισμα όπως το Viber, συνεργάστηκε με τη DPG DIGITAL MEDIA για την ενεργοποίηση των πρώτων Public Accounts ενημερωτικών Μέσων στην Ελληνική αγορά, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η συνεργασία αυτή πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική ανάπτυξη της DPG Digital Media στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών προς το κοινό της. Στόχος μας είναι το κτίσιμο πιστών fans των προϊόντων που διαχειριζόμαστε και εκμεταλλευόμαστε εμπορικά, μέσα από τη δημιουργία νέων καναλιών διανομής και προσωποποιημένης επικοινωνίας με το κοινό.”
Από την πλευρά της Viber,ο κος Atanas Raykov, Υπεύθυνος Διεθνών Συνεργασιών για τις τηλεπικοινωνίες και Γενικός Διευθυντής για την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που η DPG Digital Media, ως καινοτόμος συνεργάτης εφαρμόζει πρώτη στον τομέα της ενημέρωσης τη νέα μας υπηρεσία, ανοίγοντας τον δρόμο και για τους υπόλοιπους εταίρους μας που θα αναπτύξουν τα δικά τους μοναδικά κανάλια επικοινωνίας στη νέα μας πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για επιχειρήσεις: τα Viber Public Accounts".
Λίγα λόγια για τα Public Accounts
Τα Public Accounts επιτρέπουν σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά brands και δημόσια πρόσωπα να αλληλεπιδρούν σε προσωπικό επίπεδο, εύκολα και αδιάλειπτα με περισσότερους από 800 εκατ. μοναδικούς εγγεγραμμένους χρήστες του Viber ανά την υφήλιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved