Τι λένε τα άστρα για την υγεία σας;

Ποια ζώδια είναι πιο ευαίσθητα στα κρυολογήματα;

Τι λένε τα άστρα για την υγεία σας;

Κατερίνα Ηλιάκη

Μπορεί τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικά. Παρ' όλα αυτά και τα 12 μπορούν να βρουν έναν σύμμαχο για να θωρακίσουν την υγεία τους, λίγο πριν τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχεται.

Οι πρώτες βροχές, η κόπωση από το φορτωμένο πρόγραμμα και μία λιγότερη ισορροπημένη διατροφή, λόγω του περιορισμένου χρόνου, θα σε κάνουν πιο ευάλωτη μετά το καλοκαίρι. Οι διατροφικές ελλείψεις και τα πρώτα κρυολογήματα δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους, αν δεν φροντίσεις να ενισχύσεις τον οργανισμό σου με το συμπλήρωμα διατροφής που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.

Η σπιρουλίνα της Superfoods είναι η πιο πλήρης υπερτροφή, καθώς περιέχει άφθονα θρεπτικά συστατικά με αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ζωδίου. Μπορεί ο Κριός να είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους, ο Ταύρος να έχει ευαισθησία στο λαιμό και οι Δίδυμοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αναπνευστικό τους σύστημα, όμως η τροφή με το χαρακτηριστικό κυανοπράσινο χρώμα μπορεί να δώσει λύσει σε κάθε πρόβλημα και μάλιστα με φυσικό τρόπο.

Untitled


Η σπιρουλίνα είναι πολύ πλούσια σε συστατικά που είναι αναγκαία για τον οργανισμό σου και δεν υπάρχουν σε καμία άλλη φυτική τροφή σε τέτοια έκταση ή αναλογίες!

Οι υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες, τα αμινοξέα και τα μέταλλα είναι μόνο μερικά από τα ωφέλιμα συστατικά που περιέχει τα οποία θα τονώσουν το σώμα σου και θα σου χαρίσουν ενέργεια και ευεξία. Θα αναπληρώσει κάθε έλλειψη που μπορεί να έχεις και θα ενισχύσει τις λειτουργίες του οργανισμού σου, καθώς όλες οι ουσίες της αφομοιώνονται και αξιοποιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η σπιρουλίνα, όπως έχει αποδειχτεί, βοηθά σημαντικά στις εντερικές λειτουργίες, ενώ συγχρόνως αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών των υπόλοιπων τροφών.

Η θαυματουργή ουσία θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ασθένειες και θα σε βοηθήσει να αναρρώσεις ταχύτερα, βελτιώνοντας σημαντικά τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις.
Με μία ισορροπημένη διατροφή μπορείς να αποκαταστήσεις τον οργανισμό σου μετά το καλοκαίρι, αλλά και να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα προκειμένου να αποφύγεις τις ιώσεις που αυξάνονται τους χειμερινούς μήνες. Ένταξε τη σπιρουλίνα στο πρόγραμμά σου για να παραμείνεις υγιής και όλη τη χρονιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved