Και μου το έλεγε το ζώδιο...

Μεσημέρι, έχω φτιάξει καφέ και απολαμβάνω την ηρεμία του σπιτιού μου. Ανοίγω το Astrorogy.gr και μελετάω με προσοχή το ζώδιο μου: «Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, απολαύστε κέρδη, τολμήστε»!

Και μου το έλεγε το ζώδιο...

Ένα banner αναβοσβήνει ασταμάτητα στο πλάι της οθόνης!Quizbomb, Παίξε δωρεάν και κέρδισε! Μωρέ λες; Πατάω επιτόπου πάνω στο banner, έχω λέει μία προσπάθεια δωρεάν κάθε εβδομάδα! Η τύχη μου χαμογελά ήδη!

Ανασκουμπώνομαι στον καναπέ και βολεύομαι καλά μπροστά στο laptop. Πατάω «συμμετοχή» και περιμένω έναν κωδικό στο κινητό μου κάνοντας... όνειρα νίκης! Το νέο iPhone 7 είναι δικό μου! Ή, αν τελικά βγω δεύτερη, θα πάρω 500ευρώ μετρητά! Πανηγυρίζω ήδη!

Ο κωδικός ήρθε και το παιχνίδι ξεκινά! Οι κατηγορίες αυτή την εβδομάδα είναι δύο: Αθλητικά και Gossip και νιώθω τυχερή! Το ‘χω! Από το μυαλό μου περνάνε όλοι οι παίκτες του Champions League και όλες οι επώνυμες που είδα στην Πάρο το καλοκαίρι. Είμαι δυνατή! Θα κερδίσω!

Εμπρός, λοιπόν, καλοί μου αντίπαλοι! Παίζω με την Unicorn6, άλογο δηλαδή με κέρατο και χρωματιστή ουρά, πππφφφ θα την κατατροπώσω! Ξεκινώ τη δωρεάν συμμετοχή μου έχοντας στο μυαλό μου ότι ένας παίκτης μπορεί να φτάσει έως το τέλος και να κερδίσει ακόμα και με αυτή τη συμμετοχή! Νιώθω τη χρυσόσκονη της τύχης να με λούζει νοερά!

Πρέπει να συγκεντρωθώ, πρέπει να είμαι γρήγορη και σε ετοιμότητα! Ζεσταίνω τα δάκτυλα μου και ξεκινώ... Η νίκη είναι δική μου!

Και σου λένε μετά να μην πιστεύεις στα ζώδια...

*Μπες τώρα στο quizbomb.newsbomb.gr και παίξε ένα παιχνίδι εντελώς δωρεάν κάθε εβδομάδα και κέρδισε ένα iPhone7 ή 500 ευρώ μετρητά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved