Full moon – Full power!

Η Πανσέληνος του Αυγούστου μπορεί να πέρασε, όμως στις 16 Σεπτεμβρίου θα δούμε και πάλι το φεγγάρι στην πιο ολοκληρωμένη του φάση. Όλα θα πάνε καλά και όποιο ζώδιο και αν επηρεάζει και φέρνει τα πάνω κάτω, θα το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία!

Full moon – Full power!

Σας θέλω δυνατές, όπως δυνατές μας θέλει και το Ιπποφαές.

Πάρτε δύναμη από τη νούμερο ένα φυσική πολυβιταμίνη και ελάτε να αντιμετωπίσουμε την Πανσέληνο, αλλά και όλα όσα μας κουράζουν στην έντονη καθημερινότητά μας.

Βάζοντας στη διατροφή σου το Ιπποφαές, βάζεις ταυτόχρονα στη διατροφή σου, 190 συστατικά όπως: Αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ακόρεστα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3, 6, 7, 9), φυτοστερόλες και αντιοξειδωτικά, όπως καροτενοειδή και φλαβονειδή. Το Ιπποφαές της superfoods αποτελεί την πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φυσική πολυβιταμίνη.

Αν αναρωτιέσαι τι κάνουν όλα αυτά, ας μιλήσουμε με λιγότερο «επιστημονικούς» όρους, λέγοντας ότι, το SUPERFOODS Ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες, εξασφαλίζει ζωτικότητα και υγεία, ρυθμίζει τις σωματικές λειτουργίες, αυξάνει την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος και προστατεύει το νευρικό σύστημα.

Η βιταμίνη Α που περιέχει, ασκεί ιδιαίτερα θετική επίδραση στα μάτια, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια ενώ τα πλούσια αποθέματά του σε βιταμίνη Ε, συμβάλλουν στη βελτίωση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης του οργανισμού. Τι άλλο να πούμε για αυτό το καταπληκτικό συμπλήρωμα; Τα έχει όλα!

Θωρακίστε τον οργανισμό σας με δύναμη και βιταμίνες με Ιπποφαές από την Superfoods και αντιμετωπίστε ακόμα και τα φαινόμενα της φύσης, όπως την επερχόμενη Πανσέληνο, δυνατές, με ενέργεια και κυρίως με ένα πλατύ χαμόγελο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved