Ελληνικό χρέος και ανάπτυξη: Πότε αλλάζει το σκηνικό για τη χώρα μας - Τι δείχνουν τα άστρα;

Τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το ζήτημα που είναι κι ένα από τα μεγάλα «στοιχήματα» της κυβέρνησης;

Ελληνικό χρέος και ανάπτυξη: Πότε αλλάζει το σκηνικό για τη χώρα μας - Τι δείχνουν τα άστρα;

Λίγο μετά από την «επιτηδευμένη» ανακίνηση του ζητήματος του Ελληνικού χρέους από τον Γερούν Ντάισεμπλουμ, ακολούθησε η δήλωση του χερ Σόιμπλε περί «πρεστίζ», κάτι μάλλον φυσιολογικό, αφού ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών δεν ήταν ποτέ υπέρ μιας τέτοιας επιλογής.
Και τελικά στο μυαλό του καθενός δημιουργούνται ελπίδες αλλά και προβληματισμοί για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το ζήτημα, που βέβαια είναι κι ένα από τα μεγάλα «στοιχήματα» της κυβέρνησης.

Από αστρολογικής σκοπιάς, έχω ήδη γράψει και πει ότι για φέτος και μέχρι τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς δεν τίθεται θέμα απομείωσης του χρέους. Όσες συζητήσεις κι αν γίνουν λοιπόν, στην πράξη δεν θα προχωρήσει τίποτα.

Ωστόσο, από τον Φεβρουάριο του 2017 το σκηνικό αλλάζει και ως χώρα μπορούμε να ελπίζουμε στα καλύτερα. Αυτό τουλάχιστον απορρέει από τα δεδομένα της επόμενης Ηλιακής επιστροφής της Ελλάδας και η αλήθεια είναι ότι είχα χρόνια να δω ένα τόσο «αβανταδόρικο» ετήσιο χάρτη για την χώρα μας.

Και το σημαντικό είναι ότι πέρα από την όποια ρύθμιση του χρέους, την επόμενη χρονιά φαίνεται να εμφανίζεται επιτέλους και η... ακριβοθώρητη ανάπτυξη!

Επιπλέον, φαίνεται πως η Ελλάδα θα αποκτήσει πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, είναι μάλιστα πιθανό να εισρεύσει χρήμα και από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων.

Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να... βγάλουμε το 2016 και το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι το αν οι πόροι θα διαμοιραστούν στους σωστούς αποδέκτες ή θα απορροφηθούν ξανά από «διαπλεκόμενους», είτε του παλαιού συστήματος, είτε του νέου.

Δείτε επίσης:

Τι είδε ο μάγος: Πώς θα επηρεάσει η Έκλειψη στους Ιχθύες το πολιτικό τοπίο - Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved